Veletrh pořádaný společností TERINVEST bude zahájen soutěží o nejpřínosnější exponát – ZLATÝ AMPER. Přihlášené exponáty hodnotí odborná komise, kterou tvoří odborníci z ČVUT Praha, VUT Brno, ZCU Plzeň, VŠB-TU Ostrava, TU Liberec, STU Bratislava, TU Košice. Na základě tohoto hodnocení komise udělí pět ocenění ZLATÝ AMPER 2017 a pět čestných uznání nejpřínosnějším exponátům veletrhu a již teď je jisté, že půjde o velice těžké rozhodování, protože je letos přihlášeno 29 exponátů.

Ozdobou veletrhu bude tradiční největší přehlídka elektromobility v České republice AMPER MOTION. Přijďte si prohlédnout, otestovat a vybrat Váš moderní dopravní prostředek. Připravené jsou vozy značek AUDI, BMW, KIA, LAND ROVER, TESLA, VOLVO a další.

Zdroj: www.amper.cz

Iniciativa AMPER START UP podporuje nové a začínající podnikatele. Na společné expozici se představí společnosti s odvahou a chutí prosadit se s novou vizí. Návštěvníci se mohou těšit na exponáty z oblasti softwaru, regulace a měření, inteligentních domácností a komplexního řešení Synergické domu.

Konference a prezentace AMPER SMART CITY se stala ideálním místem k efektivní prezentaci a propagaci novinek vystavovatelů z oblasti smart city a zároveň prostorem k odborné diskuzi. Součástí doprovodného programu je konference „SMART CITY v praxi II", na kterou jsou zváni především představitelé municipální sféry.

Zdroj: Asset Media

Více na www.amper.cz.