Přilby ANON

Modrá, zelená, červená, úchvatné pastelové tóny, čistý nadčasový design. Styl si vybere každý od královny sjezdovek až po největší pány snowparků. Pro zajištění maximální bezpečnosti je důležité zvolit správnou velikost a střih. Přilby Anon nabízí pánské, dámské i dětské střihy, doladění velikosti zajistí BOA fit systém. Díky magnetickému zapínání Fidlock je možné přilbu sejmout i bez sundání rukavic. Celková váha okolo 370g zajistí maximální komfort.

Brýle ANON

Totální ochrana očí při všech povětrnostních podmínkách. Jasně, každý výrobce nabízí totální ochranu při všech povětrnostních podmínkách, prostě koupíte asi tak patery brýle a je to. ANON díky vymoženosti jménem Magna Tech umožňuje rychlou a snadnou výměnu skel pomocí magnetu. Rovnou při koupi vybraných modelů získáváte dvě skla, jedno do slunečného počasí a jedno do mlhy. Další lahůdkou je MFI Technology – systém zajišťující přichycení masky nebo nákrčníku k brýlím pomocí magnetu. Naprosto neocenitelné při nepříznivém počasí! Nezateče, nezafoukne, nezamlží se a není třeba pro úpravu sundavat rukavice. Hurá! Samozřejmostí je protizamlžovací úprava skel, mnoho barevných kombinací, několik tvarů obrouček pro bezvadné napasování na obličej a protiskluzový pásek brýlí.

Zdroj: Youtube

Ochranné šortky BURTON

Pocit naprosté nepřemožitelnosti. Nebo alespoň menší strach z pádu. Ochranné šortky BURTON jsou vyráběny ze stejných materiálů jako technické spodní prádlo BURTON. Mají tedy vysoce prodyšné vlastnosti, jsou jemné, měkké, zajišťují maximální komfort. G-Form, měkká lehká pěna, která je použita v oblastech dopadu (hýždě, oblast kyčlí, konec páteře), při nárazu ztvrdne a absorbuje energii vzniklou nárazem. Nezapomínejte však, že i přes používání veškerých ochranných prostředků se jezdec nestává nepřemožitelným a vždy je potřeba přizpůsobit své ježdění ke svým zkušenostem a podmínkám.

Oblečení

Veškeré bezpečí a ochrana je v celku k ničemu, pokud nám komfort ze zimních sportů kazí pocit chladu nebo mokra. BURTON se zaměřuje na technické a precizní zpracování všech potřebných vrstev – od spodního prádla, přes zateplovací vrstvy až po těžce designové svrchní komplety. Pro maximální pohodlí je nabízeno mnoho střihů od základního dělení muži, ženy, chlapci, dívky až po střihy užší, širší, delší, aby si opravdu vybral každý.
Kompletní informace zde.