Pokud vybíráte nový vůz, který má být bezpečný pro vás a vaši rodinu, řidiče oslovit intuitivním ovládáním, dynamikou, posádku hýčkat komfortem a propracovaností v každém detailu, pak by vám BMW nemělo zmizet z hledáčku.

„Když se silné atributy značky BMW spojí s mimořádnou nabídkou od BMW Renocar, pak věřím, že budete mít o čem přemýšlet. Společnost Renocar nabízí benefit, který oceníte. Je jím prodloužená záruku na 5 let zdarma. Spolu s výhodnou cenou a servisním paketem zdarma, který pokryje 5 let servisních prací, bude BMW z Renocaru vaší správnou volbou," říká obchodní ředitel společnosti Renocar Miloš Vránek.

Vozy BMW jsou synonymem bezpečných jízdních vlastností, technologií a efektivity použitých motorizací. S vyřešenými servisními náklady, jistotou prodloužené záruky a vysokou zůstatkovou hodnotou vám BMW Renocar nabízí odpověď na otázky spojené s nejvýhodnějším pořízením nového vozu.

Miloš Vránek uzavírá, "Od roku 1990 se den co den utvrzujeme v tom, že nenabízíme jen automobily. Jsme prostředníky radosti z jízdy a cestování. Chceme být pro své zákazníky průvodci na cestě ke skvělým vozům. Děláme vše proto, aby se mohli spolehnout na nás i na své auto."

RENOCAR MÁ SPRÁVNÉ ARGUMENTY

  • Zvýhodněná výbava dle modelu 56 000 až 377 000 Kč

Bezpečnost je pro nás samozřejmostí, všechny bezpečnostní prvky jsou ve vozech BMW vždy standardem. Finanční bonus tak využijete pro zvýšení komfortu a získání inovativních technologií.

  • Servis zdarma na 5 let/ 100 000 km

S BMW Service Inclusive obsahujícím servisní práce po dobu 5 let zdarma nebudete řešit výdaje za pravidelný garanční servis.

  • Záruka zdarma na 5 let/ 150 000 km*

Standardní záruku BMW v délce 24 měsíců jsme pro vás v Renocaru prodloužili na více jak dvojnásobek. Užívat si garancí bez starostí můžete celých 5 let/ 150 000 km. *Nabídka je limitovaná, o její platnosti se informujte ZDE.

  • Výběr z 300 vozů s dodáním ihned

Rozmanitost nabídky zaručí, že vaše volba bude brát na zřetel všechny vaše požadavky.

Vyberte si svůj nový vůz BMW s benefity od společnosti Renocar.
Přijďte osobně vyzkoušet a zhodnotit radost z jízdy v BMW, v Renocaru vám rádi poskytnou vůz dle vašeho výběru k testovací jízdě.

 

Renocar Praha, Praha – Čestlice (D1, EXIT 8)

 

Renocar Brno, Brno – Slatina (D1, EXIT 201)