„Prague Burgerfest letos pořádáme už čtvrtým rokem vždy v září a je to takový, jak já říkám, zavírák grilovací sezóny. A tak nás napadlo, proč neudělat i otvírák a zároveň tím pozvat lidi na Burgerfest a připomenout jim, na co se mohou v září těšit", vysvětluje Zdeněk Střížek, prezident Prague Burgerfestu.

Pravé americké burgery

WARM UP BURGERFEST 2015 je unikátní nejen tím, že se zde opět sejdou různé podniky specializující se na pravé americké burgery, ale celá akce se bude odehrávat přímo na střeše obchodního centra Galerie Harfa. Burgery tak budeme grilovat přímo v oblacích. Těšte se například na Sweet 60´s, Sweet & Pepper DAYS, Kaiser Franz anebo Tom´s Burger a další. „Na WARM UP BURGERFEST 2015 jsme i kvůli omezenému střešnímu prostoru vybrali menší počet podniků a přizpůsobili tomu i celkový program. Jedná se tedy o ochutnávku toho, co vás bude čekat v září. Nenajdete tady sice všechny gastronomické hvězdy jako na Prague Burgerfestu, ale i tak ochutnáte prvotřídní burgery a užijete si skvělou atmosféru, díky které jsou naše akce tak populární", komentuje akci na Galerii Harfa Zdeněk Střížek.

Kromě stánků s klasickými americkými pochoutkami vás ale čeká také bohatý doprovodný program, který bude v režii rockové a rock'n'rollové živé hudby. „Na akci budeme pořádat něco jako souboj kapel, budou hrát živě celou sobotu i neděli a nakonec z nich vybereme pár vyvolených, které si pak zahrají na Prague Burgerfestu 2015 v září", dodává Střížek. Kromě skvělé muziky si budete moci prohlédnout i motocykly Harley Davidson, nebo vybrané kousky vozů značky Jeep. Kromě toho bude na akci vystaven i motocykl Harley Davidson, o který budete moci soutěžit v září přímo na Prague Burgerfestu 2015. Budete si moci také vyzkoušet tradiční americký sport roller derby v podání slečen z Hard Breaking Dolls. Něžnější pohlaví pak určitě potěší i módní přehlídka z dílny Retro Jeans. Pro nejmenší burgerové nadšence bude připraven dětský koutek a ti větší budou moci svlažit hrdlo pivem anebo něčím ostřejším u stánku Jacka Danielse.

Toto a mnohem více vás čeká již 13. a 14. 6. 2015 na střeše Galerie Harfa. Těšíme se na vás!!!
Pro více informací sledujte událost na Facebooku WARM UP BURGERFEST 2015.