Na pojišťovací sektor obecně se málo kdy slyší chvála. Nejčastější kverulantství se nese v duchu: „No jo, já jim platím tolik let takový peníze a stejně když se něco stane, podle těch jejich pravidel a tabulek bude všechno jinak a nic nedostanu." nebo stejně oblíbená věta: „Pepa říkal, že takhle ta pojistka stačí a že jim to taky proplatili." Většina z nás zkrátka čte pojistné podmínky a zkoumá pojistku blíže, až když dojde ke škodné události a vyžadujeme plnění. Jako bychom začali číst návod k obsluze až ve chvíli, kdy přístroj svým intuitivním zacházením rozbijeme a chtěli uplatnit záruční opravu.

Jak předcházet „a stejně nic nedostanu"?

Využijte služeb pojišťovacího makléře! Tato rada je stejně samozřejmá, jako věta: „Před použitím si přečtěte návod k obsluze." Většina z nás to neudělá, několikrát to zkrátka klapne a „že já si nepřečetl ten návod" přijde až ve chvíli, kdy je pozdě. „Že já si tu pojistku nepřečetl až do konce" ve chvíli, kdy začne hořet obývák od adventního věnce, má dalekosáhlejší následky, než si v první chvíli dovedete představit.

Zdroj: Asset Media

Jeden příklad za všechny…

Letošní výbuch plynu rodinného domu na Kladensku měl za následek statikem nařízenou demolici i sousedící stavby, plně obydlené rodinné vilky. Kdo v tuto chvíli přebírá komunikaci s pojišťovnou? Vy. Situace, do které se díky nešťastné shodě okolností dostaly dvě rodiny, je obrovská psychická i fyzická zátěž. V danou chvíli je pojistka to, co může nastartovat novou životní etapu. Kdo v tuhle chvílí ví, jak byla pojistka nastavena, kdy a s kým byla uzavřena a kdo přebere komunikaci s pojišťovnou? Jen a jen vy. Pokud jste nevyužili služeb pojišťovacího makléře.

Zdroj: Youtube

Jak Vám může pojišťovací makléřství pomoci? Ptali jsme se F.M. Partner:

  • Vaši škodní událost důsledně analyzujeme, doporučíme vhodný další postup a poskytneme Vám předběžný odhad výše náhrady.
  • Oznámíme vznik škody pojišťovně a zajistíme prohlídku poškozených věcí likvidátorem za účasti našeho pracovníka.
  • Provedeme vlastní dokumentaci škod.
  • V případě potřeby zajistíme vypracování odborných znaleckých posudků.
  • Postup likvidace sledujeme a o průběhu likvidace škody Vás pravidelně informujeme.
  • Zúčastníme se veškerých jednání se zástupci pojišťovny a vedeme s nimi potřebnou korespondenci.
  • Všechny případy pečlivě evidujeme a na přání Vám poskytneme podrobné výpisy Vašich pojistných událostí.

Rádi Vám pomůžeme při řešení VEŠKERÝCH pojistných událostí, tedy i v případě pojištění sjednaného před zahájením vzájemné spolupráce.

Likvidační služby společnosti F.M. Partner s.r.o. jsou poskytovány zcela zdarma.

Zaujali Vás nabízené služby? Chcete získat více informací?

Zdroj: Asset MediaVyužijte kontaktní formulář zde. Po jeho odeslání budete kontaktováni naším pracovníkem, který aktivně pracuje v dané oblasti.

F.M.Partner spol. s r.o.
telefon: +420 387 023 110
e-mail: obchod@fmpartner.cz