Pustili jste se do renovace vašeho domu a uvítali byste i změnu vizáže vaší střechy bez celkové obměny tašek? Ať už v domě renovujete cokoliv, od interiéru po exteriér, jistě požadujete vysokou kvalitu, rychlou návratnost a dlouholetost provedeného díla. Nová metoda čištění a lakování střech v sobě kloubí všechny zmíněné požadavky. Sami se o tom přesvědčte ve videu.

Renovace střechy

Zdroj: Youtube

Nová technologie v renovaci tašek průmyslovými laky, má řadu důvodů, proč zvolit právě ji:

Jak tedy postupovat v případě, kdy dosavadní krytina (betonová, keramická, plechová) je stále funkční a vy ji chcete prodloužit životnost či změnit vzhled? V České republice tuto službu poskytuje společnost Dachmantechnik.cz.

• lakovaná taška vypadá jako nová, v mnoha případech dokonce lépe
• tašky jsou odolné vůči mrazu
• tašky jsou odolné proti UV záření
• snížen růst mechů, lišejníků, hub či řas, prostřednictvím aktivních biocidů které jsou vypouštěny s pláště až 15 let
• povrch tašky má samočistící efekt
• barvy jsou nezměněny až 20 let
• Výsledný efekt

Zdroj: Youtube

Společnost Dachmantechnik.cz pro svou práci využívá kvalitní průmyslové laky, na které má v ČR exkluzivní zastoupení. Průmyslové laky oproti vodním ekologickým nátěrovým hmotám, které někteří výrobci s oblibou nazývají jako ekologické vynikají jejich životností a stálostí. Otázkou tedy je, zda ekologické barvy, které seženete v různých hobby marketech tento handicap vykompenzují svoji''ekologií''. Odpovědět si na to musí každý sám dle svého uvážení, ale každý by měl brát v úvahu, že ekologické hmoty mají často velice nízkou odolnost, proto automaticky vyžadují častější obnovu. S tím jsou spojené i dodatečné náklady a v neposlední řadě také zásah do ekologie, vezmeme-li v úvahu celý výrobní proces od výroby barvy, až po dopravu k zákazníkovi. Samotná výroba a expedice sebou přináší výfukové plyny, používání důlních minerálních látek, používání konzervačních látek a tím zasahuje do životního prostředí. Vodní ekologické nátěrové hmoty jsou dle nás spíše marketingový tah na zákazníka. Proto používáme průmyslové výrobky, které mají oproti vodním ekologickým nátěrovým hmotám 4x vyšší pevnost, jsou odolné vůči korozi, mechu, lišejníku, řasám a mnoho let zůstávají zářivé. Jsou zároveň určeny pro většinu nepříznivých povětrnostních podmínek. Přesto že se jedná o průmyslové výrobky, tak jejich výroba je v souladu s životním prostředím je hlídaná normami EU.

Zdroj: Asset Media

Zdroj: Asset Media

Fáze postupu renovace
Díky ověřeným postupům je možné předcházet a eliminovat možné problémy, které během obnovy mohou nastat. Jednotlivé fáze jsou rozdílné u tašek a plechových střech:

Zdroj: Asset Media

Zdroj: Asset Media

Zdroj: Asset Media

Více naleznete na www.dachmantechnik.cz

Zdroj: Asset Media