Všechna kola z nabídky ALCAR i fotografie automobilů jsou k dispozici v detailním zobrazení s propracovaným stínováním. Motoristé mohou zjistit, jak budou litá kola vypadat na automobilu z různé perspektivy, konfigurátor jim ukáže i odrazy světla a udělají si lepší představu o zakřivení paprsků a kontrastu mezi tmavými a světlými plochami kol.

Konfigurátor zobrazuje v detailním rozlišení téměř 600 modelů automobilů včetně nejnovějších modelových řad. Každá animace vozu se skládá z 52 vysoce kvalitních fotografií a motoristé mají možnost navolit si jakoukoliv individuální barvu karoserie i takové detaily, jako jsou různé odstíny interiérů.

ALCAR 3D konfigurátor nově nabízí také reálné tuningové a sportovní úpravy, například Mercedes AMG, BMW M nebo Audi S, stačí je přidat jedním kliknutím. Pro opravdové nadšence má další vychytávky v podobě možnosti nastavení výšky podvozku nebo tónování skel.

Základem 3D konfigurátoru je databáze přesných technických údajů k jednotlivým designům kol, pneumatikám, automobilům, TPMS systémům a informace o provedených homologacích. Nový 3D konfigurátor kol může každý vyzkoušet již nyní na stránce www.alcar.cz.