Již před časem jsme tento sílící trend zachytili. Jako odpověď a doplnění internetového obchodu od června otevíráme v Praze Hrdlořezích nový kamenný obchod pro řezníky a potravináře. Zde se můžete blíže seznámit s technologiemi pro masnou výrobu ale i drobnými nástroji, kořením nebo oblečením jak pro ostřílené řezníky, tak širokou veřejnost. Někteří z Vás si možná pamatují naši 1. prodejnu v Holešovické tržnici, na kterou se tímto snažíme navázat a být opět zákazníkům o něco blíž.

Zdroj: ASSET MEDIA

Nedílnou součástí obchodu je i MEAT-LAB, což je plně vybavená řeznická dílna, ve které předvádí naši technologové unikátní stroje pro masnou výrobu, některé jinde v Čechách nenajdete. Probíhá zde také vývoj kořenících směsí pro masné výrobky a vývoj masných výrobků na míru pro naše zákazníky. Místo slouží pro poradenství řezníkům a jako showroom řeznických technologií. Zákazník si může stroje vyzkoušet a sám posoudit jejich kvalitu.

Zdroj: ASSET MEDIA

Rodinná společnost Masoprofit s.r.o. coby dodavatel zařízení a technologických řešení pro malá řeznictví, střední výrobny i největší podniky masného průmyslu se úspěšně blíží třetí dekádě působení na českém trhu. Hrdě nese žezlo rodinné tradice založené MVDr. Josefem Kužniarem na lásce k oboru dál. Přijměte tedy pozvání do nového kamenného obchodu v Hrdlořezské ulici, kde se na Vás bude celý tým Masoprofit těšit.

www.masoprofit.cz