Zejména v městských podmínkách přinášejí jízdy elektromobilem významné výhody a nezanedbatelné úspory. Samozřejmostí je snížení nákladů na provoz díky úsporám za pohonné hmoty, elektropohon přináší absolutně tichý a bezemisní provoz vozidla. Odpadají i starosti s nabíjením elektromobilu, protože nabíjení u více než 40 veřejných nabíjecích stanic PRE v Praze probíhá bezplatně. PRE navíc nabízí i možnost domácího nabíjení ze zásuvky nebo vybudování vlastního neveřejného nabíjecího bodu za zvýhodněnou cenu. A konečně musíme připomenout i možnost využití zvýhodněné distribuční sazby s nízkým tarifem pro nabíjení elektromobilů.

Zdroj: ASSET MEDIA

Provozem elektromobilu získá jeho uživatel bezesporu významnou prestiž. Rozhodně jde o zajímavý marketingový nástroj v případě pronájmu do firmy, který umožňuje prezentovat firmu jako ECO friendly.

Zapůjčení elektromobilu od PRE vychází z nejvýhodnějších podmínek na trhu. Jde například o velmi příznivé a výhodné ceny spojené s nadstandardní péčí, samozřejmostí je zpracování nabídky na míru a zapůjčení elektromobilu provází jako benefit i zvýhodněné zapůjčení elektrokola a sleva na jeho nákup v půjčovně a prodejně PREkolo (www.prekolo.cz)

O výhodách nabízených typů elektroaut svědčí například zrychlení elektromobilu z 0 na 60 km/h za 4 vteřiny, dále bohatá výbava již v základu (automatická klimatizace Climatronic, hliníková kola, kožený volant, navigační a informační systém CarNet apod.). Řidiče určitě zajímá garantovaný dojezd a ten je od 150 do 190 km na jedno nabití dle typu vozu.

Zdroj: ASSET MEDIA

Oblasti čisté mobility se PRE intenzivně věnuje již od roku 2010. Na základě dlouholetých zkušeností z reálného provozu elektromobilů jsou odborníci v PRE připraveni navrhnout všem zájemcům ideální řešení na míru a to včetně výhodného nabíjení z nabíjecích stanic PRE. V této nové službě je PRE velmi flexibilní a poskytuje komplexní přístup včetně poradenství a servisní péče. Nezbývá než přesvědčit se a využít těchto služeb.

Veškeré podrobnosti jsou na stránce www.premobilita.cz.