Pokud si myslíte, že kosmetika na Vánoce nikoho nepotěší, jste na omylu. Parfém vyčaruje úsměv na tváři ženě i muži, důležité je ale jeho pečlivý výběr. Pokud si vůni netroufáte koupit, vsaďte na univerzální dárkové balíčky některé z oblíbených značek. Speciálně pro pány jsou například přichystány produkty na holení, každou dámu jistě potěší dekorativní kosmetika či produkty, které jí pomohou s péčí o pleť.

Vůně pod stromečkem nesmí chybět
Protože ROSSMANN ví, že parfémy a toaletní vody jsou velmi oblíbenými vánočními dárky, vložil do speciálního předvánočního magazínu několik výjimečných voňavých produktů. Za akční ceny můžete vybírat buď ověřené stálice na parfémovém trhu, nebo můžete vyzkoušet jednu ze žhavých novinek tohoto roku. Před nákupem si zjistěte, jaké vlastnosti obdarovaný člověk u vůně preferuje. Má raději sportovní svěží tóny, nebo dá přednost sladkým akordům? Miluje květiny, nebo sáhne raději po výrazném koření? Tyto a podobné otázky vám dopomohou k tomu, abyste se trefili do vkusu.

Dárkové kazety jsou oblíbenou stálicí
Babičku, bratra či kolegyni v práci určitě potěší vhodně zvolená dárková kazeta. Výběr kosmetického balíčku je o něco jednodušší než výběr vůně. Ty totiž obsahují kombinace již k sobě vhodně zvolených produktů. Najdete v nich vůně, dekorativní kosmetiku, produkty určené k péči o pleť a další. Dárkovými kazetami nikoho rozhodně nezarmoutíte a díky speciální nabídce je pořídíte za skvělé ceny!

Zdroj: ROSSMANN

Vánoční dárek pro vás
Síť drogerií parfumerií ROSSMANN navíc od 5. do 24. prosince 2016 naděluje svým věrným zákazníkům vánoční dárek v podobě slevového kuponu. Po jeho předložení u kasy získáte 10% slevu na celý váš nákup. Více informací naleznete na stránkách www.rossmann.cz/novinky/slevovy-kupon.html.