OBCHODNĚ-PROJEKTOVÝ MANAŽER PRO REGION…
Francie, Anglie, Německo, Španělsko, Švédsko
Pro vyhledávání nových obchodních příležitostí a plánování a řízení projektů pro určitou lokaci hledáme pracovitého a odpovědného kolegu nebo kolegyni, který je schopen vysoké míry organizace a koordinace práce doplněné obchodními dovednostmi a příjemným a profesionálním vystupováním. Hlavním předpokladem je dovednost a chuť organizovat a plánovat nejefektivnější možná řešení, operativně rozhodovat a smysluplně tvořit a produkovat kvalitní a kreativní práci. Důležitým požadavkem je velmi dobrá úroveň znalosti anglického jazyka doplněná znalostí francouzského, německého, španělského nebo švédského jazyka na komunikativní úrovni, povědomí o kultuře dané země, Time-management, základní technické znalosti, kreativita a vysoké pracovní nasazení.

ASISTENTKA OBCHODNÍHO ODDĚLENÍ SE ZNALOSTÍ JAZYKŮ
Pro zajištění veškerých administrativních činností, které podporují nebo přímo řeší činnosti a požadavky obchodního oddělení a spolupráci s účetním oddělením v oblasti fakturace a uzavírání zakázek hledáme pracovité a odpovědné kolegyně s vynikající znalostí anglického nebo německého jazyka.

DESIGNÉR
Pro tvorbu designu výrobku na základě předem projednaných parametrů s následným přizpůsobením celkovým možnostem výrobek efektivně a funkčně vyrobit hledáme kolegu nebo kolegyni s velmi silným estetickým cítěním. Mezi základní podmínky každého uchazeče patří znalost práce s programy Adobe Illustrator a Photoshop, Cinema 4D + VRay, dosavadní praxe a zkušenosti.

VÝROBNÍ ŘEDITEL
Pro řízení výrobních procesů zakázkové výroby, plánování a organizaci výrobních zdrojů, koordinaci a úkolování spolupracovníků hledáme pracovitého a odpovědného člověka s manažerskou zkušeností řízení výroby, orientací ve výrobní dokumentaci, znalost a přesah v oboru výroby nábytku, truhlářství, stavebnictví, zpracování plastů apod.

KONSTRUKTÉR/Technolog DO NÁBYTKÁŘSKÉ VÝROBY
Pro přípravu výrobní dokumentace k zakázkám pro výrobu nábytku a vnitřního vybavení prodejen, jejich výrobních postupů a kusovníků, vývoj produktů a jejich vzorování hledáme spolupracovníka/konstruktéra se schopností komplexního pohledu a zkušeností s kusovou zakázkovou výrobou. Mezi základní podmínky každého uchazeče patří znalost práce na PC, AutoCad, Inventor, dosavadní praxe a zkušenosti.

MISTR VÝROBY
Pro zajištění chodu výroby na směně společně se splněním plánu výroby a požadavků zákazníka, dodržování pracovních postupů, zajištění požadované kvality výroby a koordinaci mezi výrobou a ostatními odděleními hledáme velmi odpovědného kolegu se schopností samostatné a týmové práce.

PRACOVNÍK VÝROBY
Pro kompletační a dokončovací práce našich výrobků a jejich přípravu pro expedici v oddělení finalizace hledáme zručné spolupracovníky. Elektrotechnická kvalifikace dle vyhlášky 50 je výhodou.

KOMPLETAČNÍ TECHNIK
Pro kompletační a dokončovací práce našich výrobků a občasné výjezdy do zahraničí pro kompletaci přímo u klienta hledáme zručné spolupracovníky se znalostí anglického jazyka. Elektrotechnická kvalifikace dle vyhlášky 50 je výhodou.

TRUHLÁŘ/PRACOVNÍK NÁBYTKÁŘSKÉ VÝROBY
Pro ruční a strojní opracovávání našich výrobků a jejich kompletování hledáme zručné spolupracovníky.

Každého ze zájemců předem žádáme, aby se velmi podrobně seznámil s náplní práce společnosti i s jejím výrobním programem na našich webových stránkách www.unibon.cz, kde zcela jistě získá o náplni společnosti lepší přehled. Podmínky ohodnocení a spolupráce budou předmětem osobního pohovoru. Budeme se těšit. CV zasílejte na HR@unibon.cz.