Babylonská továrna vyrobí zábavu za každého počasí

Vstupem do AQUAPARKU se ocitnete v pohádkové říši se 3 tobogany, adrenalinovým trychtýřem, skluzavkou, divokou řekou a tajemnými jeskyněmi. Podívaná, u které se tají dech, to je 3D LASER SHOW spojující barvy, animace a dýmové efekty nad vodní hladinou. Můžete ji zažít hned třikrát denně! Malé raubíře zaručeně pobaví VODNÍ HRAD, který mohou sami ovládat. Ochuzeni nebudete ani o sluneční paprsky, které si můžete užít na Terase pod věží, na kterou vede z AQUAPARKU přímý vstup.

Zdroj: ASSET MEDIA

Atrakce a kolotoče, 4D KINO a virtuální realita pod jednou střechou

Jen pár kroků od vodního světa zve k návštěvě LUNAPARK, který zabaví malé rošťáky i tatínky, zkrátka všechny generace. Pro malé jsou houpačky, kolotoče a vláček s kachničkami, starší děti i dospělí mohou závodit na autodromu, svést se na divokém býku a vylézt na horolezeckou stěnu. K rodinnému souboji je přímo stvořený INDOOR ADVENTURE GOLF. Cestu po cizích planetách zažijete ve 4D KINĚ a VIRTUÁLNÍ REALITĚ, kde jen stěží oddělíte fikci od skutečnosti. Malí i velcí se mohou vyřádit při laserové přestřelce LASER GAME v aréně plné neznámých zvuků a světelných efektů. To vše pod jednou střechou!

Zdroj: ASSET MEDIA

Bydlete jako v pohádce, bavte se a relaxujte

Klidný odpočinek, procházky historickým centrem města, relaxace a komfortní ubytování. To nabízí WELLNESS HOTEL BABYLON, ve kterém se budete cítit opravdu pohádkově. Čekají na vás plně vybavené klimatizované pokoje a hned v těsné blízkosti velkokapacitní Wellness centrum. Každý si přijde na své. Pokud má být dovolená plná akční zábavy, pak sáhněte po ubytování s balíčkem zábavy, se kterým můžete denně neomezeně navštěvovat nejoblíbenější atrakce komplexu a nově také libereckou ZOO! Pokud míříte za odpočinkem, je tím pravým spojení ubytování a wellness. Navíc dítě mladší 12 let v doprovodu dospělé osoby ubytujeme zdarma.

Zdroj: ASSET MEDIA

Léto v Babylonu slibuje animačními programy a výhodné ubytování

Prázdniny patří hlavně dětem, a proto bude zábava číhat doslova na každém rohu. Animátoři to rozjedou v AQUAPARKU a LUNAPARKU vždy ve středu a v sobotu a ve vybraných dnech připraví tematický program také v Královské zahradě. Abyste si mohli zábavu užít skutečně naplno, prodloužili jsme otevírací dobu nejoblíbenějších středisek zábavy! A protože víme, že odměnu si zaslouží také rodiče, připravili jsme speciální pobytový balíček PRÁZDNINY S DĚTMI, v rámci kterého si dospělí užijí masáž nebo pedikúru, zatímco děti budou řádit ve 4D KINĚ, na LASER GAME a mnoha dalších atrakcích.

Zdroj: ASSET MEDIA

Více informací na www.HotelBabylon.cz a www.CentrumBabylon.cz.