Podle průzkumu agentury Ipsos pro PROFI CREDIT nakupuje 84 % Čechů alespoň některé dárky na internetu. Stejně jako obliba nákupů přes internet, roste i zájem o rychlé online půjčky. Na to sázejí nebankovní úvěrové společnosti i ve svých vánočních kampaních. „Každý, kdo se zaregistruje na našich webových stránkách a správně zodpoví soutěžní otázku, může vyhrát. Až do Vánoc rozdáváme každý týden poukázky na 5 000 korun do e-shopu Mall.cz," říká marketingový ředitel úvěrové společnosti PROFI CREDIT Ondřej Lokvenc. Každý klient, který doporučí PROFI CREDIT svým známým, navíc může získat odměnu 2000 korun.

Klienti chtějí služby navíc

Nejen získávat nové klienty, ale udržet si také ty stávající se snaží stále více prodejců a společností. Podle průzkumů, chtějí téměř dvě třetiny klientů finančních institucí něco navíc. „Z průzkumu víme, že 66 % klientů chce například individuální bezplatné poradenství, téměř polovina žadatelů o nebankovní půjčky by uvítala dárek. Pro věrné klienty jsme proto vytvořili Klub dobrého klienta (KDK), kde je chceme odměňovat," říká Ondřej Lokvenc z PROFI CREDITu. Podmínkou pro vstup do klubu je dobrá platební morálka. Klienti KDK mají nárok na výhodnější nebankovní půjčky a nižší úroky, ušetří až 15 % z každé splátky. Druhá půjčka jim bude navíc vyplacena zrychleně a zjednodušeně. Klub dobrého klienta má také speciální telefonní linku pro významné zákazníky a každého člena KDK čeká atraktivní dárek.

Půjčka pro zaměstnance i živnostníky

PROFI CREDIT u nás patří mezi pět největších nebankovních úvěrových společností. Nejoblíbenější půjčka je zaměstnanecký úvěr. Tato rychlá nebankovní půjčka vychází vstříc těm, kteří potřebují finance, a banka jim je poskytnout nechce. Klienti nemusejí uvádět důvod, na co chtějí půjčku použít, dostanou ji rychle, bez zbytečné administrativy a bez poplatku. Půjčit si můžou 10 000 až 166 000 korun. Radost si na Vánoce stále častěji dělají i živnostníci a drobní podnikatelé. Roste zájem o účelový úvěr. Ten vyhoví všem, kteří potřebují peníze na své podnikání. PROFI CREDIT nabízí podnikatelům a živnostníkům 30 000 až 110 tisíc korun, splácet můžou jeden až dva roky. Půjčka je schválena rychle, jednoduše a bez poplatků. Navíc má klient možnost předčasného splacení nebo bezplatného odkladu splátek. Více informací o půjčkách, recenze a zkušenosti na www.proficredit.cz.