My to hned nevidíme, pes to bohužel pocítí. Poctivá a kompletní strava je základem, který ovlivňuje kvalitu a délku života našeho psa. Jak vybrat to správné krmivo? V tomto místě přestaňme chodit kolem horké kaše. Vynechejme veškeré marketingové akce typu roztomilé štěňátko žadonící o poslední granulku. Jediný marketingový tah, který má pro psa smysl, je zkrátka akce typu „něco navíc".

Kanadská „Kádevítka", kompletní krmivo K-9 pro psy všech kategorií, připravila nyní akci nikoliv pro vás, ale pro vašeho psa. Dovolte mu konečně vyzkoušet krmivo postavené na kanadských tradičních a kvalitních surovinách. V krmivech K-9 nenajdete odpady, tedy vedlejší výrobky rostlinného původu ani vedlejší produkty živočišného původu. Základem Kádevítky je kuřecí maso, moučka z kuřecího masa a kuřecí tuk stabilizovaný vitamíny.

Originální tradiční K-9 se svým složením už 30 let chlubí, uvádí ho do všech podrobností jako hlavní informaci na obalech.

Už jen tento týden máte vy a váš pes možnost využít mimořádně štědrou nabídku: ke každému objednanému pytli K-9 tři kilogramy zdarma. Zpozorněte, ke každému pytli, nejen k 12 a 20 kg, ale i ke tříkilovce! A k tomu poštovné zdarma. Taková nabídka tu ještě v historii nebyla. Při takové zkoušce vás kilo krmiva vyjde levněji než běžné supermarketové a pes konečně ochutná nefalšovanou kanadskou kvalitu.

Dá se čekat, že čtenáři Deníku, zvláště ti „na korunu opatrnější", budou tak lacinou Kádevítku objednávat nahusto. I když každý může akci využít jen jednou, je si vyhlašovatel akce jistý, že nachystal zboží dost?

„Rozhodně máme připraveno dost. Těšíme se na to, že další stovky či tisíce psů si vyzkoušejí opravdové kanadské krmivo. Jejich páníčkům dojde, že kvalita je vidět a kvalitou se ušetří peníze. Jak je kvalita vidět u psa? Nejenže mu chutná, ale už za pár týnů vidíte změny k lepšímu na temperamentu, kondici, prvořadě na srsti. Ještě dříve, už po pár dnech, se zlepší psův bobek. Jestli po svém psovi ve městě sbíráte, tak víte, jak je to důležité. A jak v té ekonomice? Přece počítejte, když sežere mnohem méně, zaplatíte za krmný den stejně nebo méně, než když psa cpete vícenásobnou hromadou balastu. Dlouhodobé, zato viditelné a velmi velké úspory jsou na doplňkových přípravcích a veterinářích. Ke kádevítce kromě vody nepřidáváte vůbec nic, je kompletní. A to ví už několik generací psů po celém světě."

Kdyby váš pes mohl, jistě by si u vás při této příležitosti vyštěkal: Dejte mi ochutnat! Aspoň letos o Vánocích.

Více informací o akci a přímá možnost objednávky zde.