Od 13,15 bude Andrej Babiš diskutovat s lidmi v kulturním domě v Hodkovicích nad Mohelkou a od 19 hodin se společně s Milanem Hniličkou účastní živé talkshow v sále hotelu Zlatý Lev v Liberci. Hosty bude v talkshow zpovídat moderátor kultovní Medúzy Aleš Juchelka. Vstup na talkshow je samozřejmě stejně jako občerstvení zdarma.

Na talkshow, která má za cíl představit její protagonisty i trochu jinak, než je lidé znají z televize, vystoupí i liberecký pekař Jiří Bláha.

„Andrej Babiš a pekař Jiří Bláha při návštěvě pivovaru Svijany“Zdroj: ANO 2011

„Andrej Babiš a pekař Jiří Bláha při návštěvě pivovaru Svijany“

Talkshow trvá zhruba hodinu. Mrknout se na její ukázku můžete TADY Po jejím skončení bude Andrej Babiš i Milan Hnilička opět podepisovat knížku a odpovídat na všechno, co Liberečáky bude zajímat.

„Andrej Babiš podepisuje svou knížku před obchodním centrem LBC v Liberci“Zdroj: ANO 2011

„Andrej Babiš podepisuje svou knížku před obchodním centrem LBC v Liberci“

„Je to celkově již šestý den, který Andrej Babiš stráví za poslední tři mědíce v Libereckém kraji. Projeli jsme vlastně všechna velká města, ale i řadu malých vesnic. Všude jsme se setkávali s pozitivní s reakcí a to je pro mě moc důležité. Na sobotní talkshow, v hotelu Zlatý Lev v Liberci se moc těším a věřím, že bude plno,“ řekl Deníku pekař a lídr kandidátky Hnutí ANO v Libereckém kraji Jiří Bláha.

Zdroj: ANO 2011

„Andrej Babiš dostal v Harrachově od první pětky kandidátky speciální kšiltovku jako svatební dar“