„Naše jablonecká podniková prodejna je na Mírovém náměstí od roku 1998. Během těchto bezmála dvaceti let si u nás zákazníci mohli zakoupit originální šperky, při jejichž tvorbě se naši designéři inspirují svým okolím i módními trendy a novinkami. Nyní jsme se rozhodli tuto prodejnu přestěhovat, protože chceme zákazníkům nabídnout něco víc. Naším cílem je nabídnout nejširší sortiment šperků ve městě – něco jako TOP výběr šperků   přibližuje důvod stěhování generální ředitel společnosti, Milan Klinke.

„Nestěhujeme se však nijak daleko, nadále zůstáváme v centru města. Nová prodejna bude o padesát metrů vedle. Bude ale prostornější a zákazníci tu nově najdou náš sortiment rozšířený také o jabloneckou bižuterii. Budete si moci u nás zakoupit také výrobky společností PRECIOSA a JSB BIJOUX. Z našich výrobků zde najdete jak zlaté i stříbrné prsteny, náušnice, přívěsky, řetízky, různé sety, briliantové šperky, snubní prsteny, tak i šperky z oceli a křišťálové šperky. Zároveň si u nás můžete nechat vyrobit šperky na zakázku dle Vašeho přání. Pro zájemce o investování nabízíme také prodej investičního zlata, zlato a stříbro také vykupujeme a nabízíme i čištění a repase šperků," vyjmenovává široký sortiment zboží a služeb Milan Klinke.

Zdroj: SoliterZdroj: Soliter

Kromě prodeje šperků, které se těší velké oblibě zákazníků a sortimentu jablonecké bižuterie, nabídne nová prodejna i největší výběr hodinek ve městě, k tomu i příslušné hodinářské služby, jako například výměny baterek nebo úpravy řemínků.


Ve čtvrtek 15. června se na Vás těšíme v nové prodejně - Váš SOLITER a.s., tradiční český výrobce zlatých a stříbrných šperků a obchodník se zlatem. Nabyté dlouholeté zkušenosti při výrobě zlatých briliantových šperků, zlatých šperků se syntetickými kameny, snubních prstenů, dětských náušnic a stříbrných šperků jsou základem pro vedoucí postavení na českém trhu.
SOLITER a.s. je členem významných profesních a obchodních organizací.

Zdroj: Soliter

SOLITER, a.s.
Nádražní 10/148
466 45 Jablonec nad Nisou
www.soliter.cz
Tel.: +420 483 347 111,
+420 483 347 501,
+420 602 462 584
E-mail: info@soliter.cz