Představujeme Vám netradiční podobu nového Centra služeb Na Vršku, které vzniklo v Branné. Unikátní zařízení je součástí areálu stejnojmenného penzionu, který se nachází na strategickém místě poblíž turistických a cyklistických tras, hned vedle lyžařského areálu.  

Centrum poskytuje zázemí při nepříznivém počasí a také funguje jako krátkodobá úschovna zavazadel. Po celý rok slouží návštěvníkům, kteří se rozhodnou přerušit svůj výlet či sportovní aktivitu jako je lyžování, snowboarding, jízda na kole či pěší nebo lázeňská turistika. Přidanou hodnotou Centra služeb je Penzion Na Vršku, který nabízí ubytování, restauraci, sezónní venkovní bazén, dětské hřiště a slunnou terasu s výhledem na hory. Návštěvníci jistě také ocení, že na místě lze zdarma zaparkovat.

Více informací o Centru služeb a Penzionu Na Vršku naleznete na www.centrumnavrsku.cz a www.penzionnavrsku.cz. Sledujte nás také na Facebooku!

Centrum služeb Na Vršku bylo vytvořeno za přispění prostředků státního rozpočtu České republiky z programu Ministerstva pro místní rozvoj.

Zdroj: inzerce