Strategie obchodníka s elektrem Datart je jasná: Být svým zákazníkům co nejblíže a zajistit maximální pohodlí při nákupu. V Nymburce a jeho okolí velký obchod s elektro spotřebiči chyběl. Neustále se zvyšující počet objednávek a zavážek velkých spotřebičů i drobné elektroniky do okolí tohoto 15tisícového města doslova nahrával otevření nové kamenné prodejny. Nový prodejní prostor se bude nacházet v samotném centru Nymburka, a bude tak perfektně dostupný jak pro pěší zákazníky, tak pro ty, co se za nákupy vypraví z přilehlých obcí a vesnic autem.
Datart se v posledních letech chlubí hlavně moderními prodejnami s pečlivě proškoleným personálem, který zákazníkům poradí a pomůže vybrat zboží od vhodných baterií až po americkou chladničku. K velkým spotřebičům si mohou kupující navíc doplatit i Datart dopravu – službu, při které jim zboží nejen dovezou, ale i vynesou do bytu, nainstalují, seznámí zákazníka se základními funkcemi i ovládáním. Prodejní prostory splňují všechny standardy moderního konceptu prodejen 21. století, který prodejce elektra poprvé uvedl v nákupním centru na pražském Chodově, v Ostravě a dál ho rozšiřuje v dalších lokalitách. Tento jedinečný koncept na sebe poutá pozornost využitím přírodních materiálů a propracovaným systémem prezentace. Když si zákazník vybírá například mobilní telefon, může do prodejny přijít a rovnou si ho osahat, vyzkoušet fotoaparát a další funkce.
Od nové lokality si Datart slibuje příliv nových zákazníků, které si chce získat nejen příznivou otevírací dobou i možností objednávání zboží s vyzvednutím přímo v prodejně. S otevřením prodejny, které proběhne 30. 6. 2017, se mohou kupující těšit na řadu atraktivních akcí a slev.

Komerční sdělení