Chcete z postele skočit přímo do bazénu? Ubytování v hotelu Aqualand Inn v Pasohlávkách vám to umožní.

Hotel Aqualand Inn, nabízí svým hostům vše, co má dovolená na Jižní Moravě obsahovat. Leží totiž přímo v areálu nejnavštěvovanějšího turistického cíle Jihomoravského kraje – Aqualandu Moravia. Návštěvníci hotelu tak mohou díky ubytování v hotelu Aqualand Inn využít také areál aquaparku a užít si koupání, zábavu na jednom ze 14 tobogánů i krásný výhled na Pálavu. Velkým zážitkem je také návštěva wellness centra Forum Romanum, které nabízí několik druhů saun a procedur, venkovních horkých bazénů či nově otevřených Denních lázní s privátní vířivkou.

Zdroj: Marek Hajkovský

Ubytovat se lze v jednom s plně vybavených pokojů či apartmánů různé úrovně. Návštěvníkům je zde k dispozici wifi připojení v celém areálu, hlídané parkoviště, restaurace i lobby bar s terasou a nádherným výhledem na pálavské vrchy. Vyhlášené jsou také bohaté snídaně a speciality místní restaurace. Letní dovolená na Jižní Moravě pak bude ještě zábavnější díky novinkám hotelu, mezi které patří dětský koutek v lobby baru a to jak ve venkovní tak vnitřní variantě, pohodlná lehátka na terase nebo osvěžující letní limonády.

Zdroj: Marek Hajkovský

Ubytování v hotelu Aqaualnd Inn je vhodné pro rodiny s dětmi, zamilované páry i náročné klienty. V nabídce hotelu lze totiž najít jak standardní pokoje, tak velké rodinné apartmány. Pro letošní letní sezonu došlo navíc k rozšíření pokoje nejvyšší kategorie DELUXE, návštěvníci zde tak najdou například i kávový a čajový servis nebo okouzlující výhled z hotelové terasy, který má pouze kategorie DELUXE. Župany a luxusní kosmetika je samozřejmostí. Zájemci si mohou vybrat ze tří variant ubytování. K dispozici je pobyt se snídaní, se snídaní a neomezeným vstupem do aquaparku a ubytování s polopenzí a neomezeným vstupem do aquaparku. Vyplatí se při tom sledovat akce na ubytování v hotelu Aqualand Inn, pravidelně totiž nabízí výhodné pobytové balíčky a slevy.

Zdroj: Marek Hajkovský

Vaše dovolená na Pálavě a v okolí bude díky skvělé poloze hotelu Aqualand Inn nezapomenutelná. Pár kroků od hotelu najdete nejen aquapark Aqualand Moravia, ale i Mušovská jezera, jejichž okolí je protkané turistickými i cyklistickými trasami. Nedaleko je potom malebné město Mikulov či Lednicko-valtický areál, k Moravě pak samozřejmě patří i nepřeberné množství vinných sklípku. V létě si tak na Pálavě přijdou na své milovníci odpočinku, dobrého jídla a pití, ale i vyznavači aktivní dovolené.

Vyhledejte si svůj pobyt v hotelu Aqualand Inn.

Zdroj: Marek Hajkovský