Celkem na 40 lůžek v moderních stylově zařízených dvou až třílůžkových pokojích, které uspokojí i nejnáročnější klienty, nabízí hotel Golf Garni v Mikulově. Je jedním z nejlépe hodnocených hotelů na celosvětovém ubytovacím serveru Booking v celém Mikulově. Najdete jej nedaleko historického centra města, na ulici Vídeňská. V areálu hotelu je školicí učebna s kapacitou 25 míst v konferenčním uspořádání. Seminární místnost je vybavena nejmodernější audiovizuální technikou od japonské firmy NEC.
Hotel má bezbariérový přístup, jeho pokoje jsou klimatizované, vybavené SAT-TV, připojením k internetu a moderním kartovým systémem od rakouské firmy Amadeus. K hotelu patří parkoviště s bezpečnostními kamerami. Snídaně jsou podávány formou bufetu. Mezi speciality patří domácí marmelády, pomazánky a jiné dobroty. Při firemních a rodinných akcích nabízí hotel zajištění cateringu profesionály z okolních restaurací.
Přímo v centru Mikulova se nachází i hotelový vinný sklep s vinotékou.
Ideálním využitím těchto prostor jsou soukromé i firemní akce – vánoční večírky, firemní setkání a degustace. Pro zintenzivnění zážitků z koutu jižní Moravy Hotel Golf Garni pořádá víkendové vinařské pobyty, kdy si na své přijde milovník historie, gastronomie i dobrého vína. V hotelu rádi tráví svůj čas i senioři, rodiny s dětmi a skupinky mladých lidí, pro které jsou vytvořeny i speciální programové balíčky za akční ceny.
V centru města na sebe můžete nechat dýchat historické památky, okouzlující svou krásou v kterémkoliv ročním období. Pro ty, co se rádi nechávají hýčkat, má město Mikulov připravené relaxační centrum, kde si lze zpříjemnit den masážemi, saunou či solnou jeskyní. Využít je možno nedaleké rakouské termální lázně (30 km od hotelu), na rakouské straně v Poysdorfu (zhruba 12 minut jízdy z Mikulova) je krásné osmnáctijamkové golfové hřiště.
Na vaše přání hotel zajistí celodenní výlety do okolí i sousedního Rakouska, prohlídky měst jako Valtice, Lednice, Poysdorf, degustace ve vinných sklípcích, golfové programy – akademie, tréninky v blízkých golfových klubech, vyhlídkové lety horkovzdušným balónem, teambuildingové akce.
Hotel úzce spolupracuje se vzdělávací agenturou Green plus s. r. o., jejíž školicí středisko se nachází v hotelu a dovoluje rozšířit hotelovou nabídku o pořádání školení, seminářů a teambuildingu se zaměřením na vzdělávání manažerů a pracovníků firem v oblasti manažerského rozvoje a komunikace, obchodní komunikace a obchodních dovedností.
Více informací o hotelu najdete na stránkách www.hotelgolfgarni.cz.