Neomezená online videotéka My Prime s více než 1700 hodin filmů a seriálů

Kromě klasické televize mají zákazníci navíc k dispozici neomezenou videotéku My Prime se stovkami filmů, seriálů a pohádek v češtině, přičemž česky je i její kompletní menu.
My Prime je možné sledovat nejen na HD Mediaboxech, tedy na domácí TV, ale i prostřednictvím aplikace Horizon Go na chytrých telefonech, tabletech nebo laptopech, což ocení vícečlenné domácnosti, kde se filmový vkus jednotlivých rodinných příslušníků liší.
Součástí videotéky My Prime jsou například zahraniční tituly Vlk z Wall Street, Rivalové nebo Nymfomanka, z českých filmů například Příběh kmotra, Okresní přebor nebo legendární Pelíšky a Kolja. Děti ocení tradiční české pohádky a seriály Krtkova dobrodružství, Mach a Šebestová, Tři veteráni nebo Lucie, postrach ulice.

Internet, televize i telefon pod jedním účtem

V posledních několika letech se zásadním způsobem mění způsob využívání internetu a zároveň se k síti připojuje stále více zařízení. Dnes jsou v domácnostech připojeny kromě počítače a notebooku také chytré televize a telefony, herní konzole nebo tablety. To s sebou nese i potřebu velmi rychlého internetového připojení.
Internetové tarify od UPC s rychlostmi 100, 200 a 300 Mbit/s si zákazník vybere na míru svým potřebám. Nejrychlejší 300megabitový tarif s 30 Mb/s uploadu umožňuje stažení zakoupeného 10GB filmu ve vysokém rozlišení za 5 minut. Nahrání například 100 fotografií o průměrné velikosti 5 MB zabere přibližně 3 minuty.
Výhodou modernizace sítě UPC v Chrudimi je především možnost využití celé nabídky služeb – interaktivní televize na doma i na cesty, internetu a telefonu. Všechny služby tak zákazník může pohodlně spojit pod jedním účtem.
Detailní informace ke službám UPC dostupným v Chrudimi naleznete na speciální webové stránce www.upc.cz/akce.