Burton Snowboards navíc naslouchá potřebám sportovců a pro tento rok má pro vás překvapení …., ale to až na konci článku.

Hlavními parametry při výrobě oblečení jsou pro nás kvalita materiálu, jeho odolnost a ojedinělost.  Současně dbáme o životní prostředí.

Při volbě zateplovacích vrstev používáme ty nejlepší materiály jako je Polartec, Primaloft, Thermolite nebo ThermaCore. Veškeré bundy a kalhoty mají podšívku ze speciálního vlákna Living Lining, které umí reagovat na teplotu vašeho těla.

Odolnost proti větru a vodě zajišťuje vrchní membrána oblečení z materiálu Gore Tex.

Zdroj: Youtube

Firma Burton Snowboards nezapomíná na vzhled a ojedinělost svých výrobků. Od jiných výrobců se odlišuje svou nabídkou barevných kombinací a možností řady barevných potisků. Nebojí se použití zemitých barev, které jsou obohaceny o různé květinové vzory u ženské kolekce a různobarevných printů (camo), u kolekce pánské.

U dětského oblečení má v nabídce barevné potisky, které v sobě skrývají různá zvířátka a jiné zajímavé obrázky. Burton Snowboards navíc myslí i na to, že děti rostou rychleji. Proto u dětského zboží nabízí výhodu prodloužení rukávů a nohavic. Tím se současně prodlouží užitnost dětského oblečení minimálně na dvě sezóny.

Zdroj: Asset Media

Všechny výrobky jsou navíc praktické a pohodlné.

Zdroj: Youtube

Burton Snowboards při své výrobě myslí na životní prostředí a dbá na jeho udržitelnost.  Veškeré výrobní procesy jsou uzpůsobeny tak, aby nedocházelo ke zbytečnému znečišťování životního prostředí. Výrobky neobsahují chemikálie, které by mohly být škodlivé pro Vás nebo pro Zemi. Většina výrobních procesů je zajišťována z obnovitelných zdrojů. Při barvení materiálů se využívá speciálních technologií, které zaručují nižší spotřebu vody a energie a současně ovzduší a vodu neznečišťují. Tyto procesy jsou certifikovány certifikací BLUESING. Již nyní je 85 % vrchního oblečení certifikováno BLUESING, vedle toho i 50 % spodních vrstev a 38 % batohů. Naším cílem je dosažení 100% certifikace veškerého našeho oblečení.

Nedílnou součástí našeho přístupu k životnímu prostředí je i využití recyklovaných materiálů. Při výrobě je zpracováno zhruba 750 000 plastových lahví ze zpětného sběru.

A jak správně naše oblečení kombinovat?

Nejdříve začínáme správným technickým spodním prádlem, musí na jedné straně hřát a současně musí odvézt přebytečnou vlhkost. Tyto vlastnosti vám zajistí Burton Snowboards spodní prádlo z 100% polyesteru nebo z merino vlny.

Zdroj: Asset Media

Následuje vrstva zateplovací, která vedle udržení tepla také zajišťuje odvedení přebytečného vlhka.

Poslední vrstvou je technická bunda a kalhoty. U Burton Snowboards si vyberete z nepřeberného množství barevných kombinací a vzorů. Pro ty, kteří chtějí být především viditelní, je v nabídce velké množství barev nebo nevšedních potisků. Nejsou opomíjení ani zákazníci, kteří mají rádi spíše barvy tlumenější, pastelové, se zajímavými vzory.

Zdroj: Asset Media

Burton Snowboards naslouchá potřebám sportovců a neustále se věnuje vývoji stávajících nebo nových výrobků. Letos přichází s mimořádnou technologickou novinkou nášlapného vázání.

Přijďte otestovat revoluční snowboardové vázání Burton Step On v pondělí 5. 11. 2018 od 10:00 do 19:30 hod, do Burton Store Prague, Vodičkova 17, Praha 1.

Skončilo léto a nastupuje zima. Největší snowboardová firma Burton Snowboards přichází s revoluční novinkou – nášlapným vázáním Burton Step On. Pražský obchod Burton Store Prague pro vás připravil testovací den, během kterého si tento systém můžete sami vyzkoušet, a to pod vedením odborníků a členů teamu. Po celý den 5. 11. 2018 od 10:00 do 19:30 můžete přijít a vše si prohlédnout a otestovat.

Čeká na vás také stylové občerstvení v podobě piva Step On. Těšíme se na vás!

Co je to Burton Step on?

Burton Snowboards charakterizuje Step On jako nejvíce intuitivní systém spojení boty a vázání, určený pro jezdce všech úrovní, poskytující maximální výkon a ovládání prkna v jednom neuvěřitelně jednoduchém systému. 

Čtyři základní výhody a technologie

1. Boa® systém

Žádné strapy ani tkaničky, a to díky Boa®, nejrychlejšímu a nejspolehlivějšímu systému utahování bot na světě. Na systému Step On najdeme dvě varianty: Dual Zone Boa® Coiler™ a Boa® Coiler™ Closure System with Lockdown Tech.

2. Bezpečné uchycení

Díky třem záchytným bodům - jednomu na patě a dvěma na bocích, je uchycení boty ve vázání bezpečné a spolehlivé.

3. Rychlý výstup z vázání

Díky rychloupínacím páčkám vystoupíte snadno z vázání, páčka zůstává otevřená pro opětovný nástup do vázání bez pomoci rukou!

4. Maximální kompatibilita se snowboardy všech značek

Step On vázání je kompatibilní se všemi současnými systémy upevnění k prknu: 4x4,3D® and The Channel®.

Dropbox

Zdroj: Youtube
Zdroj: Youtube

Zdroj: Asset Media

Zdroj: Asset Media

Zdroj: Asset Media