„Velmi vstřícný personál, hodný k dětem. Ve všem vyšel vstříc a nic nebyl problém. Moderně zařízené apartmány s kuchyňským koutem a nádherným výhledem do přírody. Spoustu možností zábavy i při špatném počasí. Nic nám nechybělo, vřele doporučuji.“ Tak hodnotí svůj pobyt jedni z mnoha spokojených návštěvníků.

Nudit se tu opravdu nebudete! V nedalekém okolí lze navštívit známé turistické destinace, jako jsou Jelení, Červenohorské sedlo, Vodní elektrárna Dlouhé Stráně nebo papírna ve Velkých Losinách.

Pro turisty zde vzniklo originální Centrum služeb Na Vršku v podobě mongolské jurty, které se nachází v areálu penzionu. Zde se můžete ukrýt při nepříznivém počasí či si tu krátkodobě odložit zavazadla. Hned vedle si můžete užít pohodu ve venkovní relaxační zóně - ve vířivce nebo infrasauně, kterou doplňuje masážní kout. Poté se už jen nechat okouzlit jedinečnými výhledy, hřejivou domácí atmosférou a výjimečnou péčí.

Centrum služeb a Penzion Na Vršku jsou vám k dispozici každý den za jakéhokoliv počasí. Rezervujte si svůj pokoj ještě dnes na www.penzionnavrsku.cz.

Tipy na výlet a také služby centra naleznete na www.centrumnavrsku.cz.

Centrum služeb Na Vršku bylo vytvořeno za přispění prostředků státního rozpočtu České republiky z programu Ministerstva pro místní rozvoj. Zdroj: inzerce