Deník
VYBRAT REGION
Zavřít mapu

Mikulovský Irish Pub O´Hara otevře po radikální proměně.

Zve na špičkové menu a výtečné pivo

13.5.2016
SDÍLEJ:

Foto: Ohara Irish Pub

V moderním stylovém prostředí nabídne nově otevřená restaurace Irish Pub O´Hara neotřelé gastronomické zážitky a pohodovou atmosféru. Při kvalitním pivu si zde budou moci návštěvníci pochutnat na jídlech typických pro irské hospody. O proměně známé mikulovské restaurace jsme hovořili s jejím majitelem Miroslavem Volaříkem, MBA.

Vaše restaurace Irish Pub O´Hara prošla výraznou proměnou. Kdy poprvé otevřete a na co byste zákazníky v první dny provozu rád pozval?
Je dobré vědět, že zvěsti o našem záměru se šíří rychle a dostaly se i do vašich uší. Otevření je plánováno koncem května, kdy budeme pořádat GRAND RE-OPENING pro veřejnost. Konkrétní detaily bych ještě nerad zmiňoval, nicméně mohu přislíbit, že se bude na co těšit.

Zrekonstruovaný Irish Pub O´Hara je zajímavý architekturou i novými technologiemi v kuchyni a vaření piva. Můžete prozradit, odkud jste čerpali inspiraci?
Máte pravdu, Irish Pub O´Hara prošel skutečnou proměnou od samých základů. Po letech plánů jsme konečně přistoupili k radikálním inovacím. Nejviditelnější změnou prošly celkové prostory, které byly vybaveny moderními materiály, avšak se zachováním atmosféry typické pro irské hospody. Neméně důležitou proměnou prošla kuchyně a její technologie, která nabídne našim hostům zcela nové gastronomické zážitky. Inspiraci jsme čerpali ze zahraničí i z našich vlastních představ, poděkování patří i profesionálům, kteří fyzicky naše sny uskutečnili.

Co bude největší novinkou v kuchyni a jí nabízených menu, na co se mohou návštěvníci těšit? Z jakých surovin budete u vás vařit?
Připravujeme zcela nový jídelní lístek a to ve spolupráci s vyhlášenou partnerskou restaurací z Brna, Retro Consistoriem. Nový jídelní lístek bude jednoduchý, avšak precizně připravený, aby potěšil každého, kdo jej vyzkouší. Zároveň se v něm přirozeně kloubí moderní gastronomie s pokrmy typickými pro irské hospody. Odpovědět na poslední dotaz si tedy může každý sám (*smile*).

Jaká piva v restauraci nabídnete?
V naší nabídce je řada kvalitních piv, jako je Guinness nebo Pilsner. Skladovat je budeme ve speciální prosklené chlazené místnosti. Distribuce piva probíhá přes speciální chladící trubky po celé délce, z chladící místnosti až k výčepu, díky čemuž bude tento vzácný mok vždy osvěžující a chutný.

Chystáte i nějaké zážitkové či degustační akce?
Po otevření máme naplánován zkušební provoz, abychom mohli odstranit všechny případné provozní nedostatky. S nimi se potýká snad každý, kdo otevře novou hospodu nebo jako v našem případě, proběhne kompletní proměnou. Chceme si být jistí, že vše bude připraveno a vyladěno pro ten nejlepší zážitek pro naše hosty. Posléze budeme postupně do programu Irish Pub O´Hara zařazovat zajímavé akce pro všechny typy našich hostů. Věříme, že si je oblíbí a budou se k nám rádi vracet. Ke komunikaci s hosty plánujeme využít zejména sociální sítě Facebook a Instagram.

Jaká bude otevírací doba a je nutno si u vás rezervovat stůl předem?
Otevírací doba se nezmění, pořád budeme hlavním útočištěm pro všechny, kteří se chtějí bavit déle a lépe. Možnost rezervace stolů samozřejmě nabídneme, nově i přes webové stránky www.irishpubohara.cz.

Autor: Komerční sdělení

13.5.2016
SDÍLEJ:

SERVIS

Zdravotnictví - Zdravotní sestřička (až 35.000 Kč) 35 000 Kč

Moderní zubní klinika v Praze 6 rozšiřuje svůj kolektiv a přijmeme tak novou posilu - šikovnou zdravotní sestřičku/zubní instrumentářku na HPP

Potravinářství - Potravinářství Potravinářský dělník 12 500 Kč

Výrobci a zpracovatelé potravin a příbuzní pracovníci Výrobci a zpracovatelé potravin a příbuzní pracovníci. Požadované vzdělání: základní + praktická škola. Dvousměnný provoz, úvazek: . Mzda min. 12500 kč, mzda max. 13500 kč. Volných pracovních míst: 6. Poznámka: Požadujeme: trestní bezúhonnost, , Nutný telefonický nebo e-mail kontakt předem!. Pracoviště: Arebuc spol. s r.o. - pracoviště h. cerekev, 394 03 Horní Cerekev. Informace: Vasyl Dzyabko, +420 775 050 198.

Gastronomie - Výdejce jídel 22 000 Kč

Hledáme zaměstnance na HPP do moderní samoobslužnou restaurace (pracoviště na Praze 2 v areálu nemocnice na Karlově náměstí). Náplň práce: nakládání a přeprava jídel, výdej jídel přes pult. Pracovní doba: Po-Pá 6.00-14.30 h.

Gastronomie - Kuchař - hotovkář 30 000 Kč

Jídelna Pohotovka ve Stodůlkách příjme do svého týmu kuchaře hotovkáře. Požadujeme zkušenosti s českou klasikou, smysl pro organizaci práce, chuť pracovat v prostředí hojně navštěvovaném zákazníky. Nabízíme 2.000 Kč/směnu, pracovní systém týden/týden, dobrou pracovní partu, přímí kontakt se zákazníkem. Více info na tel. viz kontakt níže


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

Alexandre Benalla
5 5

Macronův poradce zbil demonstranta. Skončil ve vazbě, prezident ho vyhodil

František Ringo Čech před svými obrazy
7 8

Obscénní, deviantní, kýčovitá. Slováci žádají zrušení výstavy Ringo Čecha

AKTUALIZOVÁNO

V Německu muž pobodal cestující v autobuse. Byl to masakr, líčil svědek

Útočník v autobuse v severoněmeckém Lübecku pobodal čtrnáct lidí, z toho dva vážně. Podle portálu Lübecker Nachrichten byl útočníkem 35letý německý občan původem z Íránu, který po útoku v autobuse zanechal batoh, z něhož vycházel kouř.

Zpěvačka Eva Pilarová měla vážný úraz. Musela ihned na operaci

Trojnásobná vítězka ankety Zlatý slavík Eva Pilarová je v nemocnici. Po vážném úrazu musela být dokonce osmasedmdesátiletá zpěvačka neodkladně ve Střešovicích operována. O jejím úrazu informoval na svém facebooku Pivovar Ústí nad Orlicí – Hylváty, kde měla vystupovat.

Špionáž? Rusko se obává úniku informací o nadzvukových střelách

/VIDEO/ Ruská Federální služba bezpečnosti (FSB) provedla na základě podezření z úniku tajných informací o nadzvukových střelách razii v zařízení vesmírného výzkumu. Na vině mají být západní špioni. Informovala o tom britská BBC.

Kavárník postavil na náměstí záchodovou mísu. Nejsme veřejné záchody, říká

Provozní liberecké kavárny Porta umístil na náměstí záchodovou mísu. Vadí mu lidé, kteří do jeho podniku chodí pouze na záchod.

Vážení čtenáři,

náš web Deník.cz přechází kompletně pod zabezpečený protokol, který výrazně zlepší bezpečnost při procházení našich webů.

Z důvodu přechodu je nutné se znovu přihlásit k odběru upozornění na nejnovější zprávy - klikněte na tlačítko "Povolit", kterým si zajistíte odběr zpráv i do budoucna.

Děkujeme za pochopení.

POVOLIT