Vaše restaurace Irish Pub O´Hara prošla výraznou proměnou. Kdy poprvé otevřete a na co byste zákazníky v první dny provozu rád pozval?
Je dobré vědět, že zvěsti o našem záměru se šíří rychle a dostaly se i do vašich uší. Otevření je plánováno koncem května, GRAND RE-OPENING pro veřejnost bude 24. června. Konkrétní detaily bych ještě nerad zmiňoval, nicméně mohu přislíbit, že se bude na co těšit.

Zrekonstruovaný Irish Pub O´Hara je zajímavý architekturou i novými technologiemi v kuchyni a vaření piva. Můžete prozradit, odkud jste čerpali inspiraci?
Máte pravdu, Irish Pub O´Hara prošel skutečnou proměnou od samých základů. Po letech plánů jsme konečně přistoupili k radikálním inovacím. Nejviditelnější změnou prošly celkové prostory, které byly vybaveny moderními materiály, avšak se zachováním atmosféry typické pro irské hospody. Neméně důležitou proměnou prošla kuchyně a její technologie, která nabídne našim hostům zcela nové gastronomické zážitky. Inspiraci jsme čerpali ze zahraničí i z našich vlastních představ, poděkování patří i profesionálům, kteří fyzicky naše sny uskutečnili.

Co bude největší novinkou v kuchyni a jí nabízených menu, na co se mohou návštěvníci těšit? Z jakých surovin budete u vás vařit?
Připravujeme zcela nový jídelní lístek a to ve spolupráci s vyhlášenou partnerskou restaurací z Brna, Retro Consistoriem. Nový jídelní lístek bude jednoduchý, avšak precizně připravený, aby potěšil každého, kdo jej vyzkouší. Zároveň se v něm přirozeně kloubí moderní gastronomie s pokrmy typickými pro irské hospody. Odpovědět na poslední dotaz si tedy může každý sám (*smile*).

Jaká piva v restauraci nabídnete?
V naší nabídce je řada kvalitních piv, jako je Guinness nebo Pilsner. Skladovat je budeme ve speciální prosklené chlazené místnosti. Distribuce piva probíhá přes speciální chladící trubky po celé délce, z chladící místnosti až k výčepu, díky čemuž bude tento vzácný mok vždy osvěžující a chutný.

Chystáte i nějaké zážitkové či degustační akce?
Po otevření máme naplánován zkušební provoz, abychom mohli odstranit všechny případné provozní nedostatky. S nimi se potýká snad každý, kdo otevře novou hospodu nebo jako v našem případě, proběhne kompletní proměnou. Chceme si být jistí, že vše bude připraveno a vyladěno pro ten nejlepší zážitek pro naše hosty. Posléze budeme postupně do programu Irish Pub O´Hara zařazovat zajímavé akce pro všechny typy našich hostů. Věříme, že si je oblíbí a budou se k nám rádi vracet. Ke komunikaci s hosty plánujeme využít zejména sociální sítě Facebook a Instagram.

Jaká bude otevírací doba a je nutno si u vás rezervovat stůl předem?
Otevírací doba se nezmění, pořád budeme hlavním útočištěm pro všechny, kteří se chtějí bavit déle a lépe. Možnost rezervace stolů samozřejmě nabídneme, nově i přes webové stránky www.irishpubohara.cz.