Prodejna 21. století

„Poprvé mimo Prahu jsme přistoupili k realizaci mimořádně nákladného konceptu prodejny 21. století," pokračuje Pavlousková a jmenuje odlišnosti takové prodejny. „Zákazník získá z nové prodejny úplně jiný dojem. Využité materiály, unikátní design, prostorné uličky nebo na míru vytvořené stoly a police tvoří celek, který označujeme jako humanizovaný prostor. Nabízíme místo pro zážitek z nákupu." Prodejna skutečně nepůsobí jako to, co zažíváme při běžném nákupu v prodejně potravin nebo jiných elekter. Již při uvítání si nelze nevšimnout dřevem obloženého portálu prodejny, stejný materiál vévodí také stolům s mobilními telefony a další elektronikou. Na stěnách vidíme zeleň popínavých rostlin a potěší i měkce polstrovaná lavice určená pro odpočinek zákazníků.

Zdroj: Datart

První kuchyňské studio na Moravě

Největší překvapení však přichází s pohledem na stavbu moderní kuchyňské linky přímo v prostoru prodejny. „Při modernizaci prodejny v ostravském Avionu jsme se rozhodli pro integraci značkového kuchyňského studia Datart. S tím se mohli setkat zákazníci vybraných pražských prodejen, ale na Moravě jsme tento model oživili poprvé," popisuje mluvčí společnosti. Jako zásadní výhodu oproti jiným „kuchyňářům" vidí kombinaci bezchybných služeb při plánování a montáži kuchyně, mnohem širší možnosti volby elektrospotřebičů a nekompromisní kvalitu finálního výrobku.

Zdroj: Datart

Vyplatí se přijít

Otevření modernizovaného obchodu připadlo na 29. 9. 2016 a Datart ho vnímá jako nejvýznamnější událost tohoto roku. Aby nalákal zákazníky k prohlídce, doprovodí otevření i nabídkou akčních cen či mimořádnými akcemi jako jsou doprava s výnosem do bytu zdarma, která bude platit při nákupu od 30. 9. 2016, nebo splátky bez navýšení. Ty budou probíhat v období od 10. 10. Do 16. 10. 2016. „Chceme, aby zákazníci poznali Datart jako přátelské místo, kde je nákup nejen výhodný, ale také příjemný. Očekávat mohou prezentace zajímavých výrobků, další speciální nabídky nebo na trhu naprosto bezkonkurenční služby," uzavírá Pavlousková. Pokud se přijdete na nově otevřenou prodejnu podívat, čeká vás rozhodně příjemné překvapení.

Zdroj: Datart