Nahlédněte do spletité mysli dominantního podnikatele, který vás bude fascinovat nejen svými touhami, motivacemi ale i problematickou minulostí. V knize Grey však objevíte mnohem víc… Díky pohledu do nitra hlavního hrdiny, díky jeho tajným touhám a snům se před vámi odvine známý, ale zároveň i nový milostný příběh, který odhaluje také mnohá partnerská tabu.

Česká republika má pátou nejvyšší rozvodovost v Evropě, v Praze se rozpadá 60 % manželství. Problémy ve vztahové komunikaci a partnerská tabu jsou proto červenou nití kampaně „Dostaň se do jeho hlavy", která novou knihu Grey provází. Čtenářky tak mají možnost nahlédnout do myšlení mužů, vyslovit své touhy a sdílet je se svým partnerem. Grey není jen intimní zpověď, je to cesta k upřímějším a pevnějším vztahům.

Doslova do hlavy hlavního hrdiny se ženy dostanou od 10. února v OC Letňany prostřednictvím speciální sochařské instalace. Napodobenina hlavy v nadživotní velikosti funguje jako interaktivní portál, uvnitř nejž si ženy mohou vyslechnout Greyovy intimní příběhy. Samy pak mohou vyslovit své touhy a sdílet je se svým parnterem prostřednictvím tabletu a facebookových zpráv.

Celosvětový fenomén nejúspěšnější knižní série posledních let Padesát odstínů pokračuje a román Grey trhá opět rekordy v prodejnosti jak v USA, tak ve Velké Británii. V České republice ho vydává nakladatelství XYZ a také očekává enormní zájem čtenářů. Knihu proto tiskne v nadstandardním nákladu přes 100 000 kusů.