Velké Březno – Den otců, tedy neděle 19. června, se kvapem blíží. Lámete si hlavu s tím, jak u příležitosti tohoto svátku tátu potěšit? Udělejte mu radost originálním vzkazem na pivní láhvi Březňák.
Stačí ho napsat na zadní etiketu. Můžete s ním zajít i do vybrané hospody, kde díky vašemu doprovodu coby jeho potomka dostane první pivo zdarma.

JDEME NA PIVO!
Svá vyznání otci mohou dcery a synové tátům sdělit hned několika způsoby. Prvním z nich je navštívit akci Vezmi tátu na Březňáka a řekni mu, že je tvůj hrdina. Začíná od června začíná v sedmi desítkách hospod po celé republice. Jejich seznam najdete na webových stránkách www.denotcu.cz spolu s dalšími podrobnostmi.

NAVRCH PODTÁCEK
První pivo zdarma dostane každý otec v případě, že přijde se svým potomkem a společně si objednají dvě piva. Podmínkou je vyplnění připravené kartičky, do které napíšou svá jména. Současně mohou synové či dcery připsat otcům vzkaz.
Coby upomínku kromě piva otcové navíc dostanou speciální pivní podtácek.
Další možností je poslat tátovi vzkaz, který bude umístěn na zadní etiketě limitované edice pivních lahví.
Vzkaz může syn nebo dcera vyplnit na formulář, který najde také na www.denotcu.cz, pět stovek nejlepších vzkazů se dočká vytištění na etiketu Březňáka a bude doručeno otcům v dárkovém balení na uvedenou adresu.

NA PAMÁTKU
Otcové tak ke svému svátku dostanou pivní půllitr, podtácek a osobní láhev se vzkazem. Tedy dárek, který je potěší a zcela jistě na něj nikdy nezapomenou. Březňák je bude rozesílat v druhé polovině června. 

Z průzkumu Perfect Crowd vyplývá, že pro 55 procent zpovídaných mužů představují jejich tátové největší hrdiny. Problém je ale v tom, že 80 procent synů jim to nikdy neřeklo. Proto pozvěte tátu na Březňák a pořádně si popovídejte!