Sociální podnik Deregio, s.r.o. nabízí outsourcingové služby v oblasti administrativní, technické a obchodní podpory, jako např. správu datových schránek, vyřizování vzkazů, přebírání pošty, sjednávání schůzek, komunikaci s úřady, rozvoj a vyzvedávání dokumentů, úklid kanceláří, přezouvání kol na služebních vozidlech, nákup dálničních známek, STK a mnoho dalších služeb. Cena za 1 hodinu využívání této služby se pohybuje kolem 200 Kč vč. DPH. Služeb sociálního podniku mohou využít živnostníci i společnosti, kterým se nevyplatí přijmout např. asistentku na plný pracovní úvazek. V takovém případě mohou využít službu naší asistentky, a to třeba v rozsahu 8 hodin týdně. Za tuto službu zaplatí týdně kolem 1 600 Kč vč. DPH.

V sociálním podniku zaměstnáváme čtyři osoby se zdravotním postižením a dvě osoby dlouhodobě nezaměstnané. Na jejich činnost dohlíží garant a ředitel sociálního podniku, kteří ručí za kvalitu poskytovaných služeb. Odebírání služeb od sociálního podniku mohou firmy využít v rámci tzv. náhradního plnění a splnit tak svoji zákonnou povinnost týkající se zaměstnání OZP či odebírání služeb, na jejichž poskytování se OZP podílejí.

Cílem podniku je navázat svojí aktivitou na jiné úspěšné sociální podniky, kterým se prostřednictvím zdárné integrace cílové skupiny na pracovní trh podařilo stát konkurenceschopnými a prosperujícími podniky.

Zdroj: Deregio, s.r.o.

Sociální podnik je realizován v rámci projektu „Sociální podnik Deregio, s.r.o. - Integrace dlouhodobě nezaměstnaných a zdravotně postižených osob na zlínský trh práce" (registrační číslo projektu CZ.03.2.60/0.0/0.0/15_015/0001241), který je spolufinancován z Evropského sociálního fondu prostřednictvím Operačního programu Zaměstnanost.

Více informací najdete na internetových stránkách společnosti www.deregio.cz.

Kontaktní údaje:
Deregio, s.r.o.
třída Tomáše Bati 5146,
760 01 Zlín

RNDr. Otakar Prudil, ředitel
Tel.: +420 737 565 954
E-mail: prudil@deregio.cz

Zdroj: Deregio, s.r.o.