Neodmyslitelnou součástí výrobního programu firmy je individuální výroba. Zejména pro příznivce služby made to measure bylo zřízeno v Praze, v Pobřežní ulici č. 620/3, specializované pracoviště s názvem Krejčovství–Vývoj.

V tomto novém pánském oděvním salonu jsou poskytovány zákazníkům komplexní služby při tvorbě šatníku, jeho doplňování a obměňování. Je možno zde využít nejprve nezávazné a bezplatné poradenství formou neformálního rozhovoru s malým občerstvením v komorním prostředí příjemných prostor salonu. Jedná se o výsostně individuální službu, dbá se na soukromí zákazníků a tudíž je jeden termín určen vždy pouze jednomu klientovi. V tomto okamžiku zákazník ve spolupráci s odborným pracovníkem (osobní krejčí) konkretizuje svoje představy, přání a požadavky týkající se výsledného produktu, pro který se již dříve nebo v průběhu své návštěvy rozhodl.

Škála nabídky salonu je opravdu široká. Je zde možno poptávat košile, kalhoty, vesty, saka a pláště vše formou made to measure, samozřejmostí je nabídka materiálů čítající desítky kvalit a stovky dezénů. Možná a hojně využívaná je rovněž volba vnitřního vybavení oděvů. Především u sak a plášťů se volí barva podšívky, počet, umístění a barva lišt vnitřních kapes. Velmi oblíbeným estetickým doplněním a odlišením od hromadně vyráběných oděvů je nabídka umístění vyšívaného monogramu nositele na objednaný oděv. Stejným způsobem je možno rovněž objednat zhotovení obuvi, opasku či výrobků kožené galanterie, jako jsou peněženky, vizitkáře nebo aktovky. Pro zabezpečení komplexnosti poskytovaných služeb jsou nabízeny k přímému prodeji rovněž pánské oděvní doplňky jako jsou hedvábné kravaty, motýlky a kapesníčky a v neposlední řadě kvalitní ponožky a podkolenky, jakož i pokrývky hlavy.

Založení a provozování pánského oděvního salonu Krejčovství-Vývoj je nepochybně velmi dobrým počinem pro rozšíření nabídky této specifické služby pro pražské i mimopražské zákazníky a její využití lze vřele doporučit.