Dnes může být koupelna vytápěna mnoha způsoby. Buď klasicky, s pomocí běžného ústředního vytápění například deskovými teplovodními radiátory, konvektory nebo podlahovým vytápěním. Topné zdroje je samozřejmě možné kombinovat.

Co by však v dnešní koupelně nemělo chybět zcela určitě, jsou trubkové nebo chcete-li žebříkové radiátory.

Zdroj: Asset Media

Pod značkou KORALUX si můžete vybrat z mnoha typů a barevných provedení koupelnových radiátorů a topení tak sladit s barvou koupelny. Trubkové radiátory jsou dnes k dostání v řadě designových modifikací. V sortimentu značky KORADO je naleznete od klasické bílé barvy, přes všechny další barvy ze vzorníku RAL. Nechybí ani luxusní série v chromu.

Zdroj: Asset Media

Trubková otopná tělesa KORALUX jsou vyráběna nejen jako tělesa pro napojení na otopnou soustavu, ale i jako samostatná přímotopná elektrická otopná tělesa. Většinu modelů KORALUX lze též využít i pro kombinované vytápění (teplá voda – elektřina) díky topné tyči pro elektrické vytápění s regulátorem teploty.

Zdroj: Asset Media

Při výběru koupelnových těles nehleďme ale pouze na design. Důležitá je i bezpečnost. Děti rády překonávají překážky a při šplhání by se koupelnový „žebřík“ mohl snadno vytrhnout ze zdi. Tomu se lze vyvarovat použitím trubkového koupelnového tělesa KORALUX, jehož součástí je i certifikované a tedy naprosto bezpečné uchycení.

Otopná tělesa KORAUX jsou k dispozici s rovnými i prohnutými trubkami, takže zapadnou jak do přísně geometricky laděné koupelny, tak i do prostoru preferující oblé tvary.

Více na www.korado.cz

Zdroj: Asset Media