Barevné multifunkční zařízení OKI MC363dn je vhodné pro kancelářský tisk, kopírování a skenování v menších objemech a v profesionální kvalitě. Má automatický oboustranný tisk, který je v dané kategorii spíše výjimkou, pracuje rychlostí až 30 stran za minutu, přičemž první stránka tisku je připravena za 9 sekund. Kopírování je stejně rychlé jako skenování a tisk. Multifunkce má dokonce i automatický oboustranný podavač dokumentů (RADF) na 50 listů.

Barevná LED multifunkce MC363dn se aktuálně dá koupit už za přibližně pět tisíc korun. Zařízení má rozšířenou záruku 3 roky po bezplatné registraci produktu a při používání originálního spotřebního materiálu.

Kromě nízkých provozních nákladů nabízí OKI i špičkovou kvalitu barevných tisků díky moderní LED technologii s HD kvalitou. Je možné vytvářet až 132 cm dlouhé bannery, nabídky, samolepky a další materiály v profesionální kvalitě do gramáže až 220 g/m2, což je vhodné například na vizitky. K vysokému rozlišení tisku přispívá víceúrovňová technologie ProQ2400. Kdo tiskne většinu dokumentů černobíle, například faktury, a barvu využívá jen občas, třeba při přípravě nabídek, může tisknout pouze pomocí černého toneru, protože tonery lze vyměnit samostatně.

Multifunkce je vybavena řadou ekologických funkcí, které šetří energii a pomáhají redukovat provozní náklady. Tichý režim je ideální pro malé kanceláře, režim hlubokého spánku snižuje spotřebu a nechybí ani režimy pro úsporu toneru.

Kompaktní multifunkční tiskárna OKI MC363dn je vhodná pro kancelářský tisk v menších objemech a v profesionální kvalitě. Do konce roku výrobce k multifunkci jako bonus navíc přidává dva černé vysokokapacitní tonery pro vytištění až 3 tisíc stran zdarma.

Popiska obrázku: Barevná multifunkční tiskárna OKI MC363dn s úspornou LED technologií.