Soutěž organizuje společnost EY pod záštitou Adriany Krnáčové, primátorky hlavního města Prahy. Slavnostní vyhlášení obou titulů proběhlo v prostorách rezidence primátorky v Praze na Mariánském náměstí. V hlavním městě Praze a Středočeském kraji byl regionální vítěz vyhlášen již potřinácté. 

 „Je to úžasný pocit, který bych přála každému. Mojí firmě je teprve sedm let, a tak si připadám jako prvňáček, který jel na matematickou olympiádu se středoškoláky a zvítězil. Tehdy před sedmi lety v obývacím pokoji, kdy se zrodila myšlenka Zásilkovny, se mi ani nezdálo, že jednoho dne budu podnikat i třeba v Rumunsku, na Ukrajině a ve Velké Británii. Dnes za mnou stojí pět set lidí, bez kterých bych tu nebyla. Toto ocenění je hlavně pro ně, nejen pro mě,“komentovala svůj pražský triumf Simona Kijonková ze společnosti Zásilkovna s.r.o.

 

Tomáš Jindříšek, managing partner agentury Dark Sude říká: “ Moc gratuluji k této zasloužené výhře. Simona je jedna z nejschopnějších a zároveň nejlidštějších podnikatelek / podnikatelů (záměrně to píšu takto, aby bylo jasné, že nemyslím jen kategorii ženy), které znám. Jsem hrdý na to, že se známe, že jsme kamarádi a mohl jsem od začátku pomáhat se vznikem její osobní i firemní značky. “

KOMERČNÍ PREZENTACE