Vodňanská kachna

Vodňanská kachnaVěděli jste, že obchodní společnost Vodňanská drůbež, a.s. je jediným českým zpracovatelem kachen v České republice? Na český trh dodává prvotřídní kachny pocházející výhradně z českých uzavřených chovů, krmené pečlivě kontrolovanými krmnými směsmi a zpracovávané za těch nejpřísnějších veterinárních a hygienických podmínek. Díky tomu si mohou být zákazníci jistí, že se na jejich stůl dostává opravdu to nejkvalitnější a nejčerstvější maso. Na pulty obchodů se chlazené kachny z Vodňan totiž dostávají bezprostředně po svém zpracování. Vyzkoušejte na Váš slavnostně prostřený stůl dokonale upečenou kachničku, kterou v obchodech naleznete jako Mladou kachnu pod značkou Vodňanská kachna.

Originál česká kachní tlačenka

Originál česká kachní tlačenka je ojedinělým produktem na českém trhu. Jistě všichni znáte vepřovou tlačenku, která je jednou z pochoutek při domácí zabijačce, krvavou tlačenku z oblíbeného českého filmu Jak utopit doktora Mráčka, či Kachní tlačenkatlačenku drůbeží, kterou si dopřáváte s klasickými přílohami, jako je cibule, ocet a krajíc chleba. Pod značkou Vodňanská kachna však nyní naleznete Originál českou kachní tlačenku, která je ručně nalévaná, aby došlo k zachování struktury a Vy si tak mohli dopřát poctivé kousky kachního masa. Originál česká kachní tlačenka navíc neobsahuje lepek ani umělá barviva, tudíž si jí může dopřát opravdu každý.

Zlaté kuře

Zlaté kuřeJedná se o speciálně vyšlechtěné plemeno, které má díky prodloužené době výkrmu mnohem vyzrálejší maso. S tím je spojena i lahodnější chuť, a tedy i vynikající chuťový zážitek. Barva tohoto plemene je výrazně žlutá, což je způsobeno genetickou dispozicí plemene. Zlaté kuře pochází pouze z českého chovu a poznáte ho dle nezaměnitelného zlatého balu, který jeho kvalitu vyjadřuje již na první pohled.

Originál česká kobása

Obsahuje, stejně jako další výrobky Originál české řady, 80% masa a pečlivě vybranou směs koření. Vyuzením na bukových štěpkách tak vzniká neskutečná lahůdka, kterou oceníte jak na grilu či pánvičce, ale i jako výborný základ pro Klobásapřípravu masových směsí a dalších pokrmů. Anebo si ji vychutnejte prostě jen tak ;-)

Veselé Velikonoce a dobrou chuť u bohatě prostřeného stolu Vám přeje Vodňanská drůbež, a.s.

www.vodnanskadrubez.cz