Změřte kvalitu svého produktu s konkurencí. Vítězové kromě propagace získají i logo Regionální potravina k užívání po dobu čtyř let. Logo funguje jako pečeť potvrzující excelentní chuť vašeho výrobku, tak aby se o něm milovníci dobrého jídla dozvěděli a chtěli jej ochutnat.

Jak a kde se přihlásit

Jste výrobci potravin, kterým záleží na kvalitě svých výrobků, a suroviny, které zpracováváte, jsou z místních zdrojů a váš pracovní kolektiv nepřevyšuje 250 zaměstnanců? Pak se můžete přihlásit prostřednictvím webových stránek regionalnipotravina.cz. Zde najdete přihlášku i všechny potřebné informace. S konkrétními dotazy se můžete obrátit na koordinátory krajské soutěže, jejichž kontakty najdete taktéž na webu značky Regionální potravina.

Termín odevzdání přihlášek pro Karlovarský kraj je 1. června 2018.

Nechte se inspirovat příběhy výrobců, kteří zvítězili v soutěži a získali pro svůj výrobek značku Regionální potravina

Okuste, jaký je to pocit mít Nebe v hubě

Zdroj: Asset MediaKdyž jsme firmu před více než 5 lety zakládali, chtěli jsme být hlavně originální. Na těžké začátky, kdy jsme museli o víkendech pomáhat v lyžařském areálu, abychom si vůbec vydělali, nyní rádi vzpomínáme. V soutěži Regionální potravina se nám podařilo již třikrát zvítězit a získali jsme i některá další ocenění. Díky soutěži jsme se dostali do povědomí širšího okruhu lidí a získali označení jedné z mála opravdových záruk kvalitní potraviny v ČR. Nejdůležitější však pro nás vždy budou zákazníci. Nic nezahřeje u srdce víc než lidé, kteří se opakovaně vracejí pro vaše výrobky. Regionální potravina nám pomohla s plněním našeho snu vytvořit co možná nejširší kruh našich odběratelů, aby si nás lidé mohli najít kdykoliv a kdekoliv. Snažíme se, aby naše výrobky byly z opravdu kvalitních a zdravých surovin, protože to lidé v dnešní době ocení. Do budoucna bychom chtěli vyrábět stále nové a originální výrobky. Nápadů máme tolik, že nás brzdí jenom čas.  

Nebe v hubě: Jitka Šimůnková, vítěz v kategorii Ostatní  2016, 2015, 2014 v Karlovarském kraji

Zdroj: Youtube

Regionální potravina je ocenění, které již devátým rokem uděluje Ministerstvo zemědělství jen těm opravdu nejlepším potravinám od malých a středních regionálních výrobců, kteří zvítězí v krajských soutěžích. Značka Regionální potravina seznamuje spotřebitele s oceněnými regionálními potravinami a zároveň tak podporuje malé a střední producenty z regionů. Ocenění Regionální potravina obdrží každoročně kolem stovky výrobců ze všech regionů ČR a jejich výrobky jsou propagovány jak v regionu, kde byly vyrobeny, tak na akcích celorepublikového charakteru. 

Zdroj: Asset Media

http://www.regionalnipotravina.cz/vitezove