Za celým projektem stojí dvojice mladých mužů
Richard Halmazňa (26) a Thanh Chau (26).

Před třemi lety se tito mladíci poznali a zjistili, že je nespojuje jen podobný smysl pro humor a koníčky, ale také podnikavá mysl. Oba měli zkušenosti s fastfoody a tak věděli hned od začátku, kterým směrem se jejich podnikání bude ubírat. Slovo dalo slovo a kluci začali s pomocí rodiny, známých a kamarádů ladit těsto na pizzu. „Celý proces trval téměř rok. Těsto jsme vyráběli z různých surovin a pořád to nebylo ono. Ale jednoho dne, jsme udělali přesně takové těsto, jaké jsme si představovali a bylo to. Mohli jsme začít…“, popisuje začátky podnikání Richard. „Od začátku jsme věděli, že se chceme odlišit vůči ostatním pizzeriím zejména dovozovými časy. Našim cílem bylo dovážet pizzu do hodiny od objednání a poskytnout lidem snadný a rychlý způsob objednání a toho se držíme dodnes", doplňuje Thanh. K tomu, aby zákazníci obdrželi svou pizzu včas, používají ve Vosíme.cz především moderní technologie. Mají navržený vlastní systém na zpracování objednávek, který kontroluje celý proces  od objednávky až po samotné doručení na adresu zákazníka.
„Systém například ví, za jakou dobu se uvolní vozidlo pro další rozvoz. Tím dokáže vyhodnotit za jak dlouho se zhruba dostaneme k dalšímu zákazníkovi”,  dodává Richard.

Zdroj: Vosíme.czK tomu, aby měl zákazník maximální komfort při objednání, slouží unikátní webová platforma www.vosime.cz. Můžete si tak objednat pizzu přímo ze svého chytrého telefonu bez toho, aniž by jste museli pořád dokola složitě vyplňovat kontaktní a dodací údaje. Samozřejmostí je možnost platby kartou!
A kde berou kluci inspiraci? „Našim největším zdrojem inspirací je USA, kde mají delivery systém na špičkové úrovni. Jezdíme na různé veletrhy a přednášky, kde se školíme a učíme různé novinky a vychytávky. Je opravdu důležité nezakrnět a dále se vyvíjet, protože doba se posouvá neustále dopředu a pokud se chceme udržet na trhu, musíme na tom pořádně pracovat a více svazovat moderní technologie s gastronomií", říká Richard.

Svou první pobočku v Novém Jičíně otevřeli kluci začátkem roku 2016. Dnes se řadí mezi nejoblíbenější pizzerie v Novém Jičíně a okolí vůbec. Rok poté otevřeli druhou pobočku v Orlové, kde se pizzerii rovněž daří. Teď se rozhodli zaútočit na větší město – Frýdek - Místek. A co si od něj slibují? „Před tím, než jsme se rozhodli expandovat do Frýdku - Místku, otestovali jsme si zdejší konkurenci. Co se kvality pizzy týče, není na tom tak špatně, ale  dovoz značně pokulhává. Neumí v tom chodit. Uvědomujeme si, že Frýdek Místek není úplně dobře logisticky řešeným městem. Silnice jsou často ucpané, obzvláště ve špičkách. Nicméně věříme, že se nám podaří i zde držet se našeho hlavního atributu - pizza do hodiny,“ objasňuje Thanh. „Pevně věříme, že i ve Frýdku – Místku budou lidé z Vosíme.cz nadšení tak, jako v Novém Jičíně nebo Orlové. My pro to budeme dělat maximum!" uzavírá Richard. A jaké další novinky kluci chystají? Sledujte jejich facebook Vosime.cz a tam se vše dozvíte!