Deník
VYBRAT REGION
Zavřít mapu

Vosíme.cz - Pizza, která bodne!

Nechce se Vám vařit? Čekáte návštěvu a nevíte, čím ji pohostit? Venku je ošklivo, že by ani psa nevyhnal a vy máte vybílenou ledničku a jdou na Vás chutě? Jak si s tím poradit? Máme pro Vás skvělý tip! Dejte si pizzu z Vosíme.cz, která Vás nejen zasytí, ale také potěší.

30.11.2017
SDÍLEJ:

Foto: Vosíme.cz

Za celým projektem stojí dvojice mladých mužů 
Richard Halmazňa (26) a Thanh Chau (26).

Thanh Chau a Richard Halazňa.

Před třemi lety se tito mladíci poznali a zjistili, že je nespojuje jen podobný smysl pro humor a koníčky, ale také podnikavá mysl. Oba měli zkušenosti s fastfoody a tak věděli hned od začátku, kterým směrem se jejich podnikání bude ubírat. Slovo dalo slovo a kluci začali s pomocí rodiny, známých a kamarádů ladit těsto na pizzu. „Celý proces trval téměř rok. Těsto jsme vyráběli z různých surovin a pořád to nebylo ono. Ale jednoho dne, jsme udělali přesně takové těsto, jaké jsme si představovali a bylo to. Mohli jsme začít…", popisuje začátky podnikání Richard. „Od začátku jsme věděli, že se chceme odlišit vůči ostatním pizzeriím zejména dovozovými časy. Našim cílem bylo dovážet pizzu do hodiny od objednání a poskytnout lidem snadný a rychlý způsob objednání a toho se držíme dodnes," doplňuje Thanh. K tomu, aby zákazníci obdrželi svou pizzu včas, používají ve Vosíme.cz především moderní technologie. Mají navržený vlastní systém na zpracování objednávek, který kontroluje celý proces  od objednávky až po samotné doručení na adresu zákazníka.
„Systém například ví, za jakou dobu se uvolní vozidlo pro další rozvoz. Tím dokáže vyhodnotit za jak dlouho se zhruba dostaneme k dalšímu zákazníkovi”,  dodává Richard.

K tomu, aby měl zákazník maximální komfort při objednání, slouží unikátní webová platforma www.vosime.cz. Můžete si tak objednat pizzu přímo ze svého chytrého telefonu bez toho, aniž by jste museli pořád dokola složitě vyplňovat kontaktní a dodací údaje. Samozřejmostí je možnost platby kartou!
A kde berou kluci inspiraci? „Našim největším zdrojem inspirací je USA, kde mají delivery systém na špičkové úrovni. Jezdíme na různé veletrhy a přednášky, kde se školíme a učíme různé novinky a vychytávky. Je opravdu důležité nezakrnět a dále se vyvíjet, protože doba se posouvá neustále dopředu a pokud se chceme udržet na trhu, musíme na tom pořádně pracovat a více svazovat moderní technologie s gastronomií", říká Richard.

Svou první pobočku v Novém Jičíně otevřeli kluci začátkem roku 2016. Dnes se řadí mezi nejoblíbenější pizzerie v Novém Jičíně a okolí vůbec. Rok poté otevřeli druhou pobočku v Orlové, kde se pizzerii rovněž daří. Teď se rozhodli zaútočit na větší město – Frýdek - Místek. A co si od něj slibují? „Před tím, než jsme se rozhodli expandovat do Frýdku - Místku, otestovali jsme si zdejší konkurenci. Co se kvality pizzy týče, není na tom tak špatně, ale  dovoz značně pokulhává. Neumí v tom chodit. Uvědomujeme si, že Frýdek Místek není úplně dobře logisticky řešeným městem. Silnice jsou často ucpané, obzvláště ve špičkách. Nicméně věříme, že se nám podaří i zde držet se našeho hlavního atributu - pizza do hodiny", objasňuje Thanh. „Pevně věříme, že i ve Frýdku – Místku budou lidé z Vosíme.cz nadšení tak, jako v Novém Jičíně nebo Orlové. My pro to budeme dělat maximum!" uzavírá Richard. A jaké další novinky kluci chystají? Sledujte jejich facebook Vosime.cz a tam se vše dozvíte!

 

Autor: Komerční sdělení

30.11.2017
SDÍLEJ:

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

Videosouhrn Deníku – středa 13. prosince 2017

Videosouhrn SPECIÁL: Česko zpívalo koledy. Podívejte se

Salma Hayek
1 6

Chtěl sex i lesbické scény, ozvala se Salma Hayek, další oběť Weinsteina

Jídla v odpadcích ubude. Řetězce povinně pošlou neprodejné potraviny na charitu

/INFOGRAFIKA, ANKETA/ Ze 785 kilogramů potravin průměrného Čecha skončí ročně v odpadu až 200 kilo. Staří vyhazují méně jídla než mládež.

Praha slaví stříbrnou svatbu s UNESCO

/INFOGRAFIKA/ Před 25 lety se dostalo Praze mezinárodního uznání zápisem na Seznam světového dědictví UNESCO. Zařadila se tak například po bok kambodžského chrámového komplexu Angkor Vat, peruánského Machu Picchu, historického centra Říma nebo Yellow-stonského parku. Praha se spolu s historickým jádrem měst Telč a Český Krumlov stala první českou lokalitou zapsanou na tomto prestižním seznamu.

DOTYK.CZ

Bad Boy světové reklamy se vrátil. Oliviero Toscani je zpátky v Benettonu

Slavný tvůrce kontroverzních světových kampaní z 80. a 90. let se vrátil zpátky do firmy, která ho proslavila. Oliviero Toscani začíná opět vytvářet reklamní kampaně firmy United Colors of Benetton. A hned první kampaň jakoby připomínala nedávnou českou kauzu.

Kam zajít na nejlepší svařák. A za kolik?

/INTERAKTIVNÍ MAPA/ Proklikejte si, kolik zaplatíte za dvě deci svařeného vína či punče na vánočních trzích na náměstích českých, moravských a slezských měst.

Vážení čtenáři,

náš web Deník.cz přechází kompletně pod zabezpečený protokol, který výrazně zlepší bezpečnost při procházení našich webů.

Z důvodu přechodu je nutné se znovu přihlásit k odběru upozornění na nejnovější zprávy - klikněte na tlačítko "Povolit", kterým si zajistíte odběr zpráv i do budoucna.

Děkujeme za pochopení.

POVOLIT