CAG je český výrobce dveří a zárubní, vestavěných skříní a nábytku na míru, který na trhu již působí od roku 1998. Specializuje se na zakázkovou výrobu včetně atypických řešení. Má bohaté zkušenosti s výrobou i montáží různých projektů od malých bytů po developerské projekty, a proto poradí téměř s každou nesnází.

Zdroj: ASSET MEDIA

Nebojte se říct, co chcete

Dveře už dávno nejsou jen „tou věcí", která od sebe odděluje místnosti. Jsou součástí interiéru, které do dodává osobitost a má mnoho dalších funkcí. Proto nedělejte kompromisy a trvejte na všem, co by dveře podle vašeho názoru měly splňovat a to nejen po stránce vzhledu, ale i po stránce materiálové a funkční.

Zdroj: ASSET MEDIA

Nechte si poradit

Nejde pouze o to, jak budu dveře vypadat, ale také musíte zvolit všechny další parametry. Například způsob a orientaci otevírání, druhy pantů a kování, speciální vlastnosti jako je protipožární odolnost nebo protihlukové provedení a mnoho dalších. Proto je dobré, aby vám s výběrem pomohli odborníci, kteří vědí, jaká úskalí mohou nastat. Ve všech vzorkovnách CAG pomáhají s výběrem proškolení prodejci, kteří se zaměřují právě na tyto parametry, a zákazník se nemusí obávat, že by cokoli opomenul. Navíc nabízí prodlouženou záruku a také zapůjčují vzorník dekorů domů, abyste mohli vybrané odstíny vidět přímo v interiéru a sladit si dveře s podlahou nebo dalším nábytkem.

Zdroj: ASSET MEDIA

Práci nechte na odbornících

Ze zkušenosti v CAG doporučují, aby zaměření stavebních otvorů prováděli odborníci z firmy, která bude dveře a zárubně vyrábět (v CAG to od určité hodnoty zakázky dělají zdarma). Díky tomu je ještě před výrobou možné doporučit nejvhodnější řešení pro konkrétní prostor. Do zaměřovacího protokolu lze také zakreslit technické sítě, aby se při montáži předešlo jejich případnému poškození. Neodborným zaměřením může nastat situace, která je nepříjemná pro výrobce i zákazníka, a může zde dojít ke zpoždění výroby i montáže. Montáž by měl provádět výrobce i kvůli záruce nejen na výrobek, ale také na instalaci a případné pozdější reklamace.

Video zde:

Zdroj: Youtube

Vybírejte pečlivě

Dveře budou součástí vašeho domova dlouhá léta. Proto dbejte také na použité materiály. CAG kromě výroby v ČR dbají také na kvalitní komponenty ze západních zemí EU a přísně kontrolují také množství i druh použitých lepidel či barev pro základní lakování dveří. Díky tomu budete mít dveře nejen krásné a přesně podle svých představ, ale také zdravé a kvalitní.

Každý interiér je stejně jako člověk originál, i proto si zaslouží takové dveře, které jsou mu šité na míru. Není to nic komplikovaného a s výsledkem budete jistě spokojeni.

Zdroj: ASSET MEDIA