Skvělým prostředkem k jejímu posílení je především detoxikace organismu, tedy očista těla od škodlivin pomocí speciálního jídelníčku. Výsledkem několikadenní kůry je pak přirozeně obnovená obranyschopnost a navíc i celkový nárůst energie a optimismu.

Detoxikace spočívá v očistě organismu přirozenou cestou, a to pomocí vybraného jídelníčku, kdy po dobu minimálně tří dnů konzumujete převážně jen čerstvou zeleninu a ovoce, případně šťávy. Skvělými surovinami pro detoxikaci jsou především česnek, chřest, listová zelenina, zelí, zázvor, červená řepa, brokolice, artyčok, citrony či grepy. Strava by měla být každopádně lehká a bohatá na živiny, v množství se ale nijak neomezujte. Jídelníček pak nezapomeňte doplnit o navýšený pitný režim obsahující vodu či bylinné čaje, zelený čaj nebo přímo detoxikační čaje.

česnek zdroj selenu

V neposlední řadě je pak velmi důležitá i změna životního stylu, který by měl být oproštěn od stresu a naopak obohacen o nějaký přirozený pohyb. Na kouření i alkohol zapomeňte a naopak raději podpořte detoxikaci jater pomocí ostropestřce. Pokud navíc čas od času sáhnete po nějakých lécích, je na místě očistit tělo i od farmaceutických toxinů, a to ideálně pomocí speciálních detoxikačních náplastí na chodidla. Konkrétním příkladem použití detoxikačních náplastí může být 14 denní kůra Dr.Plaster. Je to kvalitní přírodní certifikovaný produkt s platným Evropským Certifikátem evropské konformity CE.

Třídenní detoxikaci organismu si můžete naordinovat například během prodlouženého víkendu a zajistit si tak přírodní očistu jater, střev, ledvin i dalších orgánů. Výsledky téměř okamžitě zpozorujete v oblasti imunity, energie a také stavu pleti. V dlouhodobějším horizontu pak pocítíte zlepšení krevního tlaku, obtíží spojených s cukrovkou, artrózou, opary, bolestmi svalů a v neposlední řadě i játry.