1. Čas na změnu zdravotní pojišťovny se rychle krátí

Možná už jste někde slyšeli o tom, že změnit zdravotní pojišťovnu lze pouze jednou za rok, a to přesně do 30. 6. 2015. Pro vás to tedy znamená, že pokud chcete být novými pojištěnci Zdravotní pojišťovny ministerstva vnitra již od 1. 1. 2016, je načase vyplnit přihlášku. Naštěstí je to velmi jednoduché a nemusíte vyřizovat žádné papírování. Stačí vyplnit tento online formulář a vše ostatní za vás zařídí ZP MV ČR.

2. Zdraví máme jen jedno

Toto slovní spojení jste také určitě slyšeli mnohokrát. A je to pravda. O zdraví je opravdu třeba pečovat, a to nikoli až v případě léčby či ošetření. Nejlepší péčí o zdraví je prevence. Zajímejte se o to, kdo vám hradí vaše zdravotní ošetření a jak je na tom vaše zdravotní pojišťovna z ekonomického hlediska. Každý pojištěnec přece chce mít jistotu, že ho i jeho rodinu lékař ošetří v jakékoli situaci.

3. Jistota a stabilita je nejdůležitější

Zdravotní pojišťovna ministerstva vnitra ČR je ekonomicky nejstabilnější zdravotní pojišťovnou v ČR, což vychází z jednotlivých výročních zpráv. Je schopna garantovat svým klientům, že je žádný lékař neodmítne ošetřit. Jak již bylo řečeno, tyto kritéria se jeví dlouhodobě nejdůležitějšími z hlediska zabezpečení zdraví celé rodiny.

4. Zaměřte se na prevenci

Nejdůležitější péčí o vaše zdraví je prevence. ZP MV ČR nabízí během celého roku širokou škálu příspěvků, které jsou určeny všem pojištěncům. Jejím hlavním cílem je právě podporovat preventivní péči ve všech směrech. Programy preventivní péče obsahují příspěvky pro těhotné a kojící ženy, pro děti, muže, studenty, seniory, zkrátka pro všechny. Prohlédněte si Preventivní programy, které ZP MV ČR aktuálně nabízí. Nabídku však během roku stále obměňuje a nastavuje ji tak, aby si z ní mohlo vybrat co nejširší množství klientů.

5. ZP MV ČR nabízí víc

Zdravotní pojišťovna ministerstva vnitra ČR se snaží zapojit své pojištěnce do aktivní činnosti v rámci podpory zdravého životního stylu a péče o zdraví. K tomu slouží projekt Zdraví jako vášeň. Kromě praktických rad a zajímavých rozhovorů nabízí také různé soutěže a programy, které vám pomohou začít aktivně budovat svůj zdravý životní styl. Péče o zdraví se tak stane zábavou. Udělejte si čas a přečtěte si zajímavé články na toto téma.

Chcete být stále v obraze? Navštivte naše webové stránky nebo nás sledujte na Facebooku.

Více na www.zpmvcr.cz